Hesabım
    Kaley Cuoco ve Pete Davidson, Zaman Yolculuğu Temalı "Meet Cute"da Rol Alacak

    Romantik film Meet Cute, iki yıldız ismi başrolüne yerleştiriyor.

    Yıldız oyuncular Kaley Cuoco ve Pete Davidson, yeni bir bilim kurgu filmi için bir araya geliyor. Meet Cute adını alan film, romantik komedi ile bilim kurgu türlerini birleştirecek. Film, ilişkileri kötü bir hal alan bir çiftin sorunlarını çözmek için geçmişe dönüp verilen kararları değiştirmesini konu edinecek.

    The Flight Attendant ve The Big Bang Theory gibi yapımların başarılı oyuncusu Kaley Cuoco ile son olarak The King of Staten Island'da izleme şansı yakaladığımız Pete Davidson, Meet Cute filminde buluşuyor. Zamanda yolculuk temasını ardına alan Meet Cute'un yönetmenliğini Paddleton ve Blue Jay ile tanınan Alex Lehmann üstlenecek. Filmin senaryosunda ise Noga Pnueli'in imzası bulunuyor. 

    A Beautiful Mind, Cinderella Man, Fringe, Star Trek: Picard ve Discovery gibi bugüne kadar onlarca harika filmde imzası bulunan Akiva Goldsman ise Meet Cute'un yapımcısı olacak. Meet Cute, sevgilisi ile sorunlarını çözmek için zamanda geriye giden birinin hikayesini konu edinecek. Zamanda geriye giden kişinin kim olacağı tam olarak açıklanmadı.

    Kaley Cuoco şimdilerde HBO Max'in animasyon dizisi Harley Quinn'de Harley Quinn'e sesiyle hayat veriyor. Pete Davidson ise James Gunn imzalı The Suicide Squad'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top