Hesabım
    Yıldız Kadrolu "The Suicide Squad"dan Yeni Fragman!

    James Gunn imzalı The Suicide Squad'dan aksiyon dolu fragman paylaşıldı.

    Margot Robbie'nin bir kez daha karşımıza Harley Quinn olarak çıkacağı The Suicide Squad'dan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Warner Bros, The Suicide Squad fragmanına erken erişim sağladı. Fragmanın tanıtımını ise Jai Courtney'nin yaptığı görülüyor.

    James Gunn, geçtiğimiz gün içerisinde Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bir DC hayranı, The Suicide Squad fragmanının yayınlanmasını talep etti. James Gunn ise filmin yıldız oyuncularının ondan erken davranıp fragmanı yayınladığını ifade etti.

    The Suicide Squad: İntihar Timi, hapishaneden çıkabilmek için çabalayan kötü kahramanlara odaklanıyor. Hapishaneden çıkabilmek için bir görevi yerine getirmek zorunda olan kötü kahramanların, öncelikle Task Force X'e katılmaları gerekmektedir. Bu göreve Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin favori psikopatı Harley Quinn dahil edilir.

    18+ olacağını bildiğimiz The Suicide Squad filminin oyuncu kadrosunda Margot RobbieViola Davis, Jai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor.

    The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top