Hesabım
    Anne Hathaway, "The Idea of You"nun Yıldızı Olacak

    The Idea of You, Amazon'da izleyici karşısına çıkacak.

    Friends With Kids filmi ile tanınan Jennifer Westfeldt'in yönetmeni olacağı The Idea of You için harekete geçildi. Popüler romandan uyarlanacak olan yapımın başrol oyuncusu Anne Hathaway olacak. The Idea of You, Amazon Prime aracılığıyla izleyici karşısına geçecek.

    2017 yılında yayınlanan The Idea of You kitabı, filme aktarılıyor. Kitapta 40 yaşındaki Sophie'nin yaşadıklarına odaklanılıyor. Boşanmış bir anne olan Sophie, eski kocasının onu daha genç bir kadın için terketmesini atlatmaya çalışıyordur. Eski koca, 15 yaşındaki kızlarıyla gideceği Coachella turunu da iptal eder. Sophie, kızını Coachella'ya kendisi götürme kararı alır. Orada dünyanın en popüler müzik gruplarından birinin 24 yaşındaki vokalisti ile tanışacaktır. İkili, yakınlaştıklarını anlayınca aralarında kasırga gibi etkileri olan bir ilişki başlar. 

    The Idea of You'da Sophie'yi Anne Hathaway canlandıracak. Ancak müzisyen Hayes'i kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor. Yönetmen Jennifer Westfeldt aynı zamanda The Idea of You'nun senaryosunu kaleme alıyor. Crash filmi ile Oscar sahibi olan Cathy Schulman ve Gabrielle Union, filmin yapımcılığına imzasını atacak.

    Yıldız oyuncu Anne Hathaway'i son olarak Robert Zemeckis imzalı The Witches uyarlamasında izleme şansı yakalamıştık. The Idea of You'nun çekimlerinin ne zaman yapılacağına dair şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top