Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 9" Yarışmamız Başladı!

    Hızlı ve Öfkeli 9 temalı sürpriz hediyeler sizleri bekliyor!

    Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı Fast and Furious 9 filminin vizyona girmesini beklerken, karşınıza bir yarışmayla çıkıyoruz! Sosyal medya hesaplarımız üzerinden katılım sağlanabilen Hızlı ve Öfkeli 9 yarışmasıyla birlikte, film temalı birçok hediye çekiliş ile sahiplerini bulacak. Yarışma kapsamında F9 temalı defter, açacak ve sticker kazanma şansı sizleri bekliyor!

    Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, 2 Temmuz tarihinde izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Sinemaları F9 ile açmayı beklerken yepyeni bir yarışma, sizlerin katılımını bekliyor. Hızlı ve Öfkeli 9 yarışmamıza Instagram hesabımız üzerinden katılım sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Instagram hesabımızda bizi takip etmek, postu beğenmek ve 2 arkadaşınızı etiketlemek.

    Justin Lin'in yönetmeni olduğu F9, yılın büyük merakla beklenen aksiyon filmlerinden biri olarak yer alıyor. Paul Walker'ın vefatının ardından devam edilmesine karar verilen seri, Vin Diesel'ı başrolüne yerleştirerek kaldığı yerden sürdürüldü. Şimdi ise ekibe Helen Mirren ve John Cena katıldı. Yıldız bir kadroyla birlikte ilerleyen serinin ayrıca Hobbs & Shaw isimli bir spin-off'u bulunuyor. Charlize Theron'ın canlandırdığı karakter için de bir film çekilmesi planlanıyor.

    Çekilimizin sonuçları aynı zamanda vizyon günü olan 2 Temmuz tarihinde hikaye olarak açıklanacak. Bol şans!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top