Hesabım
    Hızlı ve Öfkeli 9, 2019'dan Bugüne En Yüksek Açılış Gişesini Yaptı!

    F9'ın vizyona girişi de hızlı oldu.

    Justin Lin'in yönetmen koltuğuna oturduğu Fast and Furious 9, yurt dışında sinemalarda gösterimini yapmaya başladı. Film, 2019 yılının sonunda başlayan pandemiden bugüne en yüksek açılışa imza atan yapım oldu. F9, açılışını Amerika'da 70 milyon dolar ile yaptı. Dünya çapında ise şimdiden 404 milyon dolar kazanç elde etti.

    Coronavirüs salgınının patlak vermesinden hemen önce Sonic The Hedgehog filmi iyi bir gişeye imza atarak vizyonu terk etmişti. Bunun ardından sinemalar kapatıldı, çekimler durdu, vizyon tarihleri ertelendi ve bu durum bir döngü halini aldı. Warner Bros, sinemaları Tenet filmiyle hareketlendirmeyi denedi ve başarısız oldu. Bunun ardından sinemaların ilk canlanma hareketlerini Tom & Jerry ile görmeye başladık. Tenet ile aralarında az bir fark olsa da, Tom & Jerry'nin bir Nolan filminden büyük gişe yapması ilgileri çekmişti. Bunun ardından Godzilla vs Kong ve A Quiet Place 2 gibi önemli filmleri vizyona girmeye başladı.

    A Quiet Place 2, Amerika'da 42 milyon dolar ile açılışını yapmıştı. Hakkında büyük beklentiler bulunan The Conjuring: Devil Made Me Do It, 24 milyon ile hayal kırıklığına neden oldu. Fast and Furious 9, 70 milyon dolar sayesinde bir gerisinde bulunan Sessiz Bir Yer 2'yi açık ara geçti. 

    Hızlı ve Öfkeli 9'un konusu ise şöyle: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    F9'ın oyuncu kadrosunda Helen MirrenCharlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin Vin Diesel, Michelle RodriguezMichael RookerNathalie EmmanuelJordana Brewster, Amber Sienna, Cardi BFinn ColeSung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor.

    Film, 2 Temmuz'da ülkemizdeki sinemalarda vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top