Hesabım
    Korku Filmi "Nefesini Tut 2"den Fragman!

    Devam filminden ilk fragman yayında!

    Şimdi onun ne gördüğünü göreceksiniz! Başrolünü Stephen Lang'in oynadığı 2016 yapımı korku gerilim filminin devamı olan Don't Breathe 2 (Nefesini Tut 2)'nin sloganı bu ve filmden ilk fragman yayında. Lang, geçmiş günahları onu yakalayana kadar sessiz bir şekilde hayatını sürdüren kör bir adam olan Norman Nordstrom olarak salonlara geri dönüyor.

    İlk filmde tasvir edilen haneye tecavüz vakasından yaklaşık beş yıl sonra, kötü adamlar geri döndü. Bu sefer, Norman'ın bakımını üstlendiği genç kızın (Madelyn Grace) peşindeler. Peki neden? Saldırganlardan birinin (Brendan Sexton III), Nordstrom'la birlikte saklanan kıza onu takip ederken söylediği gibi: "Korkman gereken ben değilim küçük kız, yanında duran adam. Şimdi kim olduğunu bilmiyorum ama kim olmadığını biliyorum. Ona mı söyleyeyim yoksa sana mı?" 

    Rocci Boy Williams, Christian Zagia, Bobby Schofield, Adam Young ve Diaana Babnicova, ilk kez yönetmenlik yapan Rodo Sayagues'in imzasını taşıyan Nefesini Tut 2'nin oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Ayrıca senaryoyu, orijinal filmi yöneten ve uzun süredir birlikte çalıştığı Fede Alvarez'le birlikte yazdı. İkili ayrıca, ilk filmin senaryosunu da birlikte yazmıştı. Alvarez, Sam Raimi ve Rob Talpert ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlendi.

    Sony'nin Screen Gems'inden gelen film, 13 Ağustos'ta yalnızca sinemalarda açılıyor. Don't Breathe, Deadline'ın 2016'daki gişedeki en iyi filmler listesinde 19. sırada yer alan, gerilim türünün başarılı bir örneğiydi. Dünya çapında 157,8 milyon dolar hasılat yaparken, yerel gişede 26.4 milyon dolarlık açılış hafta sonundan sonra toplamda 89.2 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top