Hesabım
    Chris Pratt, "Guardians of the Galaxy Vol. 3" Hakkında Konuştu

    Sevilen serinin yeni filminin çekimleri ne zaman?

    Merakla beklenen devam filmi Guardians of the Galaxy Vol. 3 bir sır olarak kalmaya devam ediyor ama başrolü yeniden canlandırmaya hazırlanan Chris Pratt, en azından filmin ne zaman çekilmeye başlanacağı konusunda müjdeli haberi verdi. Oyuncuya göre, Guardians of the Galaxy Vol. 3, bu yılın sonunda ana çekimlere başlayacak, hatta oldukça spesifik bir zaman çizelgesiyle ilerleyecek.

    Marvel üçlüsünde Star-Lord rolünü yeniden canlandıracak olan Pratt, bir süre önce senaryoyu okuduğunu ve bir kez daha yönetmen James Gunn'la çalışma heyecanını zorlukla bastırdığını söyledi. Pratt; "Evet, senaryo yıllar önce yazılmıştı çünkü, yıllar önce yapacaktık. Öngörülemeyen koşullar ve ardından gelen salgın nedeniyle sürekli erteledik. İlk ertelemenin neden olduğunu gerçekten hatırlamıyorum bile ama şimdi Tanrı'nın lütfuyla, onu çekeceğiz ve James Gunn tarafından yönetilecek. Bu gerçekten harika!" dedi.

    Pratt'in bahsettiği "öngörülemeyen koşullar", muhtemelen Gunn ve Disney arasında ortaya çıkan ve yapımcının yaklaşık on yıl önce attığı tweetler nedeniyle projeden kovulmasıyla sonuçlanan koşullar. Gunn, elbette daha sonra görevine iade edildi ve o zamandan beri serinin hayranlarına, tüm gecikmelere rağmen planlarının orijinal fikrinden çok az sapma gösterdiğine dair güvence verdi.

    Filmin detayları kilit altında olsa da Gunn, daha önce bazılarını ortaya çıkarmıştı. Bradley Cooper'ın seslendireceği Rocket Racoon'un yoğun bir şekilde yer alacağını belirten hikayenin yönüne dair ipuçları verdi ve "Sadece Rocket'in gelecekte olacakların büyük bir parçası olduğunu söyleyeceğim ve bu şeylerin çoğu Rocket için baştan beri planladığım şeyi belirliyor." dedi. Galaksinin Koruyucuları Vol. 3, 5 Mayıs 2023'te sinemalarda gösterime girecek. Yine de, Disney+ için yapılan I Am Groot ve The Guardians of the Galaxy Holiday Special'la birlikte bu ekip birçok macerada karşımıza çıkacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top