Hesabım
    Quentin Tarantino, Los Angeles'taki Vista Sinemasını Satın Aldı

    Tarantino, salonların geleceği hakkında konuştu

    Hollywood'un asi çocuğu Quentin Tarantino, Los Angeles'taki Vista Sineması'nı satın aldığını duyurdu. Dax Shepard'ın Armchair Expert podcast'inin en son bölümüne katılan Tarantino, sinemanın geleceğini tartıştı ve Covid-19 salgını nedeniyle kapanan bazı büyük film zincirlerinin "gitmeyi hak ettiğini" söyledi ve eleştirel düşüncelerini dile getirdi.

    Tarantino, “Salon kapanışlarından hiç hoşlanmam ama giden bu sergicilerden bazıları gitmeyi hak ediyor." dedi. Tarantino, Shepard'a, bir sinema salonunun "oturma odamı yeniden yaratması" gerektiğine inanmadığını açıklayarak, "salonların kendine ait tüm özelliklerini, bu zincirlerin bazıları ellerinden aldılar." dedi. Ancak, Tarantino, butik sinemaların "bu dönemde gerçekten gelişeceğini" düşündüğünü söyledi ve ardından Los Feliz'deki Vista Sineması'nı Noel'de açılmasını planlayarak satın aldığını duyurdu.

    Usta yönetmen, “Yaklaşık iki hafta önce haziran ayında New Beverly'yi açtığımızda, her gösteriyi sattık ve burada insanların henüz bilmediği bir şeyi duyuracağım: Vista'yı satın aldım. Muhtemelen Noel zamanı açılır. Ve yine, sadece film olacak.” dedi.

    Tarantino sözlerine şöyle devam eti; “Ama bu bir canlandırma evi olmayacak. Bize film çıktısı verdikleri yerde, yeni filmleri göstereceğiz, yeni şeyler göstereceğiz. New Beverly gibi olmayacak, New Beverly'nin kendine has bir havası var. Vista, mücevher gibi bir şey. Bu yüzden en iyi baskılar olacak, daha eski filmler de göstereceğiz tabii ama bunlar iki haftalık bir gösterim alabileceğiniz eski filmler gibi olacak.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top