Hesabım
    Tyrese Gibson, Ray Liotta ve Scott Eastwood, ‘April 29, 1992’nun Kadrosunda

    Filmin kadrosunda üç yıldız isim eklendi

    AP

    Aktör Tyrese Gibson, küresel hit “F9”da pandemi dönemi gişesinin zirvesine yakınlaştıktan sonra, Ray Liotta ve Scott Eastwood'la birlikte bir sonraki projesini buldu. Üçlü, Los Angeles isyanlarını anlatan gerilim filmi “April 29, 1992”da başrol oynayacak. Filmi “The Iceman” ve Netflix yapımı "The Angel" filmlerinin yönetmeni Ariel Vromen çekecek.

    Sascha Penn'in senaryosunu yazdığı film için ağustos başında sete girilmesi planlanıyor ve şu an ön prodüksiyon aşaması için çalışmalar gerçekleşiyor. Yapımcılar, Rodney King'e karşı düzenlenen polis vahşeti sonrası alevlenen isyanların gelecek yıla denk gelen 30. yıldönümünde filmi gösterime hazır hale getirmeyi umuyorlar.

    Los Angeles yerlisi olan Gibson, baba ve oğul rollerini üstlenecek olan Liotta ve Eastwood'un karşısında oynayacak. Film, ayaklanmaların ilk gecesinde, oğlunu işe getiren bir veliyi merkezine alacak. İkisi kendilerini kısa sürede yanlış giden bir soygunun ortasında bulacaklar. Kodiak Pictures'dan Maurice Fadida, Vromen'le birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    Gibson ayrıca, yaklaşmakta olan Sony/Marvel çizgi roman uyarlaması “Morbius”ta da rol alıyor. Yakın zamanda Guy Ritchie'nin “Wrath of Man”inde rol alan Scott Eastwood ve heyecanla beklenen “Sopranos”un öncesini anlatan “The Many Saints of Newark”ta rol alan Liotta dışında oyuncu kadrosuna eklenen diğer isimler yakın zamanda açıklanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top