Hesabım
    Faye Dunaway, Kevin Spacey'nin Tartışmalı Dönüş Filminin Kadrosunda

    Spacey, taciz davalarından sonra ilk kez bir filmde!

    Gucci

    Faye Dunaway, tartışmalı yeni projesi “The Man Who Drew God”da Kevin Spacey'le birlikte yer alacak. Aynı zamanda başrolde olan İtalyan aktör Franco Nero'nun yönettiği bu film, Spacey'nin düzinelerce cinsel taciz ve saldırı suçlamasıyla “House of Cards” dahil, Hollywood'dan etkili bir şekilde dışlandığı 2017'den bu yana ilk rolü olacak.

    Nero'nun eşi, aktör Vanessa Redgrave'in aslında filmde yer aldığına inanılıyordu ve kendisine yönelik birden fazla iddiayı hiçbir zaman kamuoyu önünde kabul etmeyen Spacey'le birlikte oynadığı rolden dolayı sosyal medyadan büyük tepki çekmişti. Projeyle bağlantı kurduktan kısa bir süre sonra Redgrave'in temsilcileri, oyuncuyu projeden uzaklaştıran bir bildiri yayınladı.

    "The Man Who Drew God" yapımcısı Louis Nero, Variety'e yaptığı açıklamada, Dunaway'in, Redgrave'in oynayacağı söylenen rolü devraldığını doğruladı. “Nero'nun oynadığı kör kahramanın eski bir arkadaşı olan ve ona okumayı öğreten eski bir Braille öğretmenini oynuyor. Bu, Vanessa Redgrave'in sahip olması gereken rol. Vanessa artık seyahat edecek durumda değil." dedi.

    Yeni yapım için İtalyanca "l'uomo che disegnò Dio" adlı bir poster bu hafta Cannes Film Festivali'nde gösterildi ve Spacey posterde birinci sırada ve Nero'dan sonra ikinci sırada yer aldı. Yapımcıya göre, çekimler geçen hafta tamamlandı ve filmin eylül ayına kadar hazır olması bekleniyor. Hollywood'un gözden düşmüş aktörü geri almaya hazır olup olmadığı konusundaki şüphelere rağmen, Louis Nero filmin satacağından emin. Nero; “Dünyanın dört bir yanındaki alıcılardan çok fazla ilgi görüyoruz. Filmin etrafındaki tüm tartışmalar büyük ilgi uyandırdı. Benim açımdan film için iyi oldu." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top