Hesabım
    Kevin Spacey, Taciz Davalarından Sonraki İlk Filmine Hazırlanıyor

    Spacey, taciz davalarından sonra sete dönüyor..

    Oscar Ödüllü Kevin Spacey, cinsel istismara yönelik iddia ve davalar 2017'nin sonlarında ortaya çıkmaya başladığından beri ilk kez bir filmde yer almaya hazırlanıyor. ABC News haberine göre, aktör, kocası Franco Nero'nun yönettiği "L’uomo Che Disegno Dio" filminde Vanessa Redgrave'le birlikte rol alacak. Nero, ABC News'e “Kevin'in filmime katılmayı kabul ettiği için çok mutluyum. Onu harika bir oyuncu olarak görüyorum ve filme başlamak için sabırsızlanıyorum." dedi

    Nero, Amerikalı seyirciler tarafından “Django Unchained”, “Die Hard 2” ve “John Wick: Chapter 2” gibi filmlerde bir aktör olarak tanınıyor. Daha önce 2005 yapımı “Forever Blues” filmini yönetmişti. Yeni filmin, tanrısal bir yeteneğe sahip olan ve sadece seslerini duyarak insan portrelerini çizen kör bir sanatçı hakkında olduğu biliniyor. Spacey'nin filmde oynayacağı rol ise henüz bilinmiyor.

    İngilizce karşılığıyla “The Man Who Drew God”, Anthony Rapp'ın 14 yaşındayken Spacey'nin kendisine tacizde bulunduğunu iddia etmesinden bu yana Spacey'nin yaklaşık dört yıl içindeki ilk büyük ekran rolü olacak. Film yapımcısı Tony Montana ve Richard Dreyfuss'un oğlu Harry de dahil olmak üzere bir düzineden fazla mağdur olduğu iddia edildi. Spacey, Old Vic'in sanat yönetmeni olduğu süre boyunca da genç erkeklere uygunsuz davranmakla suçlandı. İddialar, Spacey'nin Netflix'in "House of Cards" dizisindeki Başkan Frank Underwood rolüne mal oldu. Dizide çalışan birkaç kişi Spacey’yi suçlayanlar arasındaydı.

    2018'de Spacey, Massachusetts'teki Nantucket Adası'nda bir gençle 2016'da meydana geldiği iddia edilen bir olayı içeren uygunsuz bir saldırı ile de suçlandı. Suçlu bulundu ama suçlamalar daha sonra düştü. Los Angeles Bölge Savcılığı, diğer iki iddia edilen olay için Spacey aleyhine suç duyurusunda bulunmayı reddetti. Kevin Spacey en son 2018'deki "Billionaire Boys Club" da ve 2017 yapımı Edgar Wright filmi Baby Driver filmlerinde görüldü. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top