Hesabım
    Jake Horowitz, Luca Guadagnino'nun Son Filminin Kadrosunda!

    Filmin çekimleri yakın zamanda başladı

    Luca Guadagnino'nun şu anda çekimleri devam eden filmi Bones & All' filminin kadrosuna Jake Horowitz dahil oldu ve dikkate değer bir rolde yer aldığı öğrenildi. Horowitz, Amazon Studios draması The Vast of Night'ın yıldızıydı ve kısa süre önce dünya prömiyerini Tribeca Film Festivali'nde yapan Mickey Reece korku filmi Agnes'in başrolünde yer aldı.

    Horowitz, daha önce adı duyurulan Timothee Chalamet, Michael Stuhlbarg, Taylor Russell, Mark Rylance, Andre Holland, Jessica Harper, Chloe Sevigny, Francesca Scorsese, David Gordon Green ve Anna Cobb'dan oluşan Bones & All kadrosuna katılmış oldu. Film, Guadagnino'nun uzun süredir birlikte çalıştığı David Kajganich tarafından yazıldı ve Camille DeAngelis romanının bir uyarlaması.

    Prodüksiyon, Ohio'nun üç eyaletli bölgesinde gerçekleştiriliyor. Russell ve Chalamet, aşk hikayesinde, bir yolculuk sonrası tanışıp bir araya geldiklerinde, Ronald Reagan'ın Amerika'sının toplumsal baskısıyla nasıl baş edeceklerini öğrenmeye çalışan, genç kadın Maren ve serseri genç adam Lee olarak rol alıyorlar. Hayat onları, arka yollardan, gizli geçitlerden ve tuzaklı kapılardan geçirir. Ancak, tüm çabalarına rağmen, bütün yollar korkunç geçmişlerine ve aşklarının ötekileştirilen yapılarına çıkar.

    Horowitz, The Vast of Night'taki DJ Everett Sloan rolündeki çıkış performansıyla 2021 Eleştirmenlerin Seçimi Süper Ödülü - En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. Agnes'te ise Saint Teresa manastırında olası bir şeytani ele geçirmeyi araştırmak için gönderilen, yakında atanacak genç bir rahibi oynuyor. Oyuncu ayrıca, Julie Taymor'ın Bir Yaz Gecesi Rüyası oyununda rol aldı. New York tiyatrosunun ilk çıkışını, Broadway Off Broadway'de David Cromer'ın yönettiği bol ödüllü Our Town'la yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top