Hesabım
    "Sadece Bir Gece" Filminden Tanıtım Videosu Yayında!

    Sadece Bir Gece filminden duygu yüklü video

    Başlıca rollerinde sevilen isimler Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ın yer aldığı Sadece Bir Gece filminin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin üstlendiği filmin önümüzdeki günlerde vizyona girmesi planlanıyor. Dev oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle merakla beklenen Sadece Bir Gece filmi, ilk tanıtımıyla da beğeni topladı.

    ‘Bir Aşkın En Büyük Sınavı Nedir?’ sorusuyla paylaşılan tanıtım videosu kısa sürede ileyicilerden yüzlerce beğeni aldı ve sosyal medyada konuşulmaya başladı. Kadrosunda Tuba Ünsal, Cemal Hünal, Gürgen Öz, “Bay J” lakaplı Jerfi Benveniste ve eşi Duygu Şen Benveniste, Bengi İdil Uras ve Anıl Altınöz’ün yer aldığı Sadece Bir Gece’nin ilk tanıtım videosu yayında.

    Fanatik Film ve Statu Film'in ortak yapımı olan Sadece Bir Gece, duygu yüklü bir bir hikayeyi izleyiciye aktarıyor. Issız Adam filmiyle büyük çıkış yakalayan ve tiyatro çalışmalarıyla da adından söz ettiren Cemal Hünal, yine romantik bir filmle karşımıza çıkıyor. Yakın zamanda Dünyanın En Güzel Kokusu filmleriyle izleme şansı bulduğumuz başarılı oyuncu Tuba Ünsal da başrolün diğer yıldızı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top