Hesabım
    “Çılgın Ortak” 16 Temmuz’da İzleyiciyle Buluşuyor!

    İddialı komedi Çılgın Ortak, vizyon için gün sayıyor

    İddialı yerli komedi “Çılgın Ortak”, 16 Temmuz’da sinemalardaki yerini alacak ve izleyiciyle buluşacak. Beyaz perdenin yeni ikilisi olan acemi dedektifler iş başına geçecek ve kahkaha dolu anlar yaşatacak. Sevilen oyuncular Sinan Çalışkanoğlu ve Nur Erkul, yeni komedi filmi “Çılgın Ortak”ın başrollerinde buluştu. İkilinin, birbirini hem çok seven, hem de aynı derecede zorluk yaşattığı acemi dedektifler Serdar ve Aslıhan’ı canlandırdığı film, 16 Temmuz’dan itibaren salonlarda olacak.

    “Çılgın Ortak”, kahkaha vaat eden hikayesi ve tanınmış isimlerin yer aldığı kadrosuyla sinema dünyasına neşe katmaya geliyor! Özgür Selvi’nin yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Ali Tarık Fındık, Ayşe Kökçü, Burak Er, Polen Ocakoğlu, Melisa Şalgam, Mehmet Yıldırım, Fatma Yılmaz, Mehmet Emre Ertunç, Ada Aksu, Sinan Bengier ve Alican Albayrak yer alıyor. 

    Yapımcılığını Selvi İstanbul’un, uygulayıcı yapımcılığını Ebru Hamamcıoğlu’nun üstlendiği “Çılgın Ortak”ın müzikleri ise Barış Aryay’ın imzasını taşıyor. Hikayenin odak noktasında gizemli bir cinayeti çözmekle görevlendirilen acemi dedektifler Serdar ve Aslıhan yer alırken, başlarından geçen komik olaylar da filmin atmosferini oluşturuyor. 

    Filmin açıklanan resmi özetine göre; "Birbirine gıcık olan acemi dedektifler Serdar ve Aslıhan, bir cinayeti çözmekle görevlendirilir. Şüphelilere yaklaşmak için evli bir çift gibi davranmak zorunda kalan ikili, adeta dedektiflik mesleğini tersten icra eder ve buldukları her ipucunda katilden biraz daha uzaklaşırlar. Kısa süre içinde çılgın ortakların dedektifliğe hızlı ama imkansız bir giriş yaptıkları anlaşılır!"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top