Hesabım
    Marko Zaror, John Wick'in Yeni Düşmanı Olacak

    Zaror, John Wick 4'ün kadrosunda dahil oldu

    John Wick serisinin dördüncü filmi için çekimler başladı ve filmden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Özellikle, set görüntülerine ulaşıldıkça, kadroya katılan ya da katılacak olan oyuncular için gelen bilgiler ve  açıklamalar hayranların ilgisini çekiyor. Daha önce Hiroyuki Sanada ve Scott Adkins gibi önemli isimlerin kadroya eklendiği duyurulmuştu.

    Şimdi, bir başka aksiyon yıldızının ve eski dublörün kadroya dahil olduğu öğrenildi. Dusk Till Dawn: The Series'in yıldızlarından biri olarak tanınan Marko Zaror, Keanu Reeves'in başrolde olduğu, Lionsgate yapımı John Wick 4 filminin kadrosuna katılmak için görüşmelerde bulunuyor. Donnie Yen, Rina SawayamaLance Reddick ve Shamier Anderson da kadroda yer alan isimler arasında.

    Chad Stahelski yönetmen olarak işine geri dönüyor. Film, bir değişiklik olmazsa 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek. İlk açıklandığında Matrix 4'ün de bu tarihte gösterimde olacağı duyurulmuştu ve Reeves hayranlarını heyecanlandırmıştı ama şirket Matrix'in devam filmini daha erken bir tarihe, 22 Aralık'a çekti. Yine de kısa süre arayla iki Reeves filmi izlemek heyecan verici olacak.

    John Wick 4 senaryosunu Shay Hatten ve Michael Finch yazdı. Yapımcılığını Basil Iwanyk, Erica Lee ve Stahelski üstlenirken, yönetici yapımcılığı ise Reeves ve Louise Rosner yapıyor. Zaror, filmde Wick'in ana düşmanlarından birini oynayacak. Dusk Till Dawn: The TV Series'in yanı sıra, Zaror, yakın zamanda Invincible'da yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top