Hesabım
    Mia Challis, Devam Filmi ‘Evil Dead Rise’ta Rol Alacak

    Challis, devam filmi için göüşmelerde

    Mia Challis (Clickbait), yazar/yönetmen Lee Cronin'in Evil Dead Rise filminin kadrosuna katıldı. Daha önce adı duyurulan oyuncular Lily Sullivan (Picnic at Hanging Rock, Jungle) ve Alyssa Sutherland (The Mist, Vikings) ile karşı karşıya gelecek. Evil Dead Rise, aynı adı taşıyan doğaüstü korku serisinin soft bir yeniden çevrimi olan 2013 yapımı Evil Dead'in devamı niteliği taşıyor.

    Beşinci Evil Dead filminde, yolculuktan yorgun düşen Beth, Los Angeles'taki bir apartman dairesinde tek başına üç çocuk yetiştiren ablası Ellie'ye gecikmiş bir ziyarette bulunur. Ellie'nin binasının derinliklerinde gizemli bir kitabın keşfedilmesi, insani iblislere yol açması ve anneliğin en kabus versiyonuyla karşı karşıya kalan Beth'i hayatta kalmak için ilkel bir savaşa sokmasıyla kız kardeşlerin yeniden bir araya gelmesi yarıda kesilir. 

    Challis, modaya ve Instagram'a takıntılı 18 yaşındaki Jessica'yı oynayacak. Jessica, sandığından daha zeki olmasına rağmen ilgi odağı olmayı seviyor.  Yeni Zelanda'da çekimleri devam eden filmin yapımcılığını Warner Bros., New Line Cinema ve Ghost House Pictures üstleniyor. Serinin en son filmlerini destekleyen orijinal 1981 yapımı Evil Dead filminde yer alan yaratıcılar arasında yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcı Sam Raimi, yapımcı Robert Tapert ve oyuncusu Bruce Campbell yer alıyor.

    Challis, yakında Netflix tarafından yayınlanacak olan ve yapımcı David Heyman'dan gelen sekiz bölümlük gerilim dizisi Clickbait'te Jenny Henson'ın tekrar eden rolünü oynayacak. Ek projeleri arasında, yapımcılığını After Eden Pictures'ın yaptığı Pieces ve yönetmen Mishal Muhmad'ın kısa filmi Witness yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top