Hesabım
    Ian McShane, ‘John Wick 4’ İçin Geri Dönüyor

    McShane, büyük hesaplaşma için Reeves'in karşısına çıkacak!

    Ian McShane, Chad Stahelski'nin yönettiği John Wick 4'te Keanu Reeves'in karşısındaki Winston rolünü yeniden canlandırmak için geri dönüyor. McShane, daha önce adı duyurulan Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Rina SawayamaShamier Anderson ve Lance Reddick'li kadroya katılımış olacak. McShane, 584,7 milyon dolarlık hasılat yapan üçleme boyunca Winston'ı canlandırdı.

    Stahelski, "Ian McShane'i John Wick 4'te tekrar ağırlamaktan daha mutlu olamazdım. O sadece harika bir aktör değil, aynı zamanda John Wick'in dünyasını tanımlamaya yardım eden vazgeçilmez bir işbirlikçi." dedi. John Wick 4 yapım aşamasında ve bu yaz Fransa, Almanya ve Japonya'da çekiliyor. Shay Hatten ve Michael Finch, yapımcılığını Basil Iwanyk, Erica Lee ve Chad Stahelski'nin, yönetici yapımcılığını ise Reeves ve Louise Rosner'ın üstlendiği filmin senaryosunu yazdı.

    McShane, en son Starz televizyon dizisi American Gods'ta Mr. Wednesday olarak görüldü. Aynı zamanda televizyon dizisinde yürütücü yapımcı olarak görev yaptı. Dizi, Neil Gaiman'ın 2001 tarihli romanından uyarlandı. McShane, daha önce HBO'nun western dizisi Deadwood'da Al Swearengen rolüyle Altın Küre Ödülü kazanmıştı ve ardından bir sonraki film olan Deadwood: The Movie'deki ikonik rolü yeniden üstlendi. Deadwood için iki Primetime Emmy adaylığı kazandı.

    McShane'in sinema kariyerinde Ralph Thomas'ın BAFTA'ya aday gösterilen 1962 filmi The Wild and the Willing, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Snow White and the Huntsman, Hellboy ve Sexy Beast yer alırken, TV tarafında Ray Donovan, Game of Thrones, American Horror Story, Pillars of the Earth ve Kings adlı yapımlar yer alıyor. Ayrıca, BBC'nin beğenilen dizis Lovejoy'un yapımcılığını ve başrolünü üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top