Hesabım
    Kevin Smith'li 'Clerks 3' Lionsgate'le Geliyor

    Devam filmi için onay geldi!

    Lionsgate, bağımsız kült klasik komedi serisinin uzun süredir beklenen devam filmi Clerks 3'nin dünya çapındaki haklarını aldı. Kevin Smith senaryoyu yazdı ve filmi yönetecek. Randal rolünde Jeff Anderson, Dante rolünde Brian O’Halloran, Jay rolünde Jason Mewes, Silent Bob rolünde Smith ve Becky rolünde Rosario Dawson dahil olmak üzere tüm önemli oyuncular geri dönecek.

    Clerks 3, New Jersey'de ön yapım aşamasında ve gelecek ay çekimler başlayacak. Filmin yapımcılığını Liz Destro ve Jordan Monsanto yapacak. Devam filminde Randal, büyük bir kalp krizi geçirdikten sonra tezgahtar arkadaşları Dante, Elias, Jay ve Silent Bob'u, marketteki her şeyi başlatan hayatını ölümsüzleştiren bir film yapmak için görevlendirir.

    Smith, "Tao'da harika olmak devam etmektir. Devam etmek, uzağa gitmektir. Uzaklara gitmek, geri dönmektir. Lionsgate sayesinde, her şeyi başlatan neredeyse tüm kadroyla her şeyin başladığı yere geri dönüyoruz.” dedi. Smith'in çığır açan filmi Clerks, 1994'te gösterime girdi. Devam filmi olan Clerks 2, 2006'da vizyona girdi ve ABD'de 24 milyon dolar hasılat elde etti. İlk kez, son devam filmi tamamen New Jersey'de çekilecek.

    Lionsgate'in satın alma ve ortak yapımlardan sorumlu başkan yardımcısı Eda Kowan yaptığı açıklamada; "Clerks filmleri izleyicilerin favorisi ve Dogma, Red State, Jay ve Silent Bob Reboot gibi Kevin'in filmlerinin çoğu, onun hayranlarını memnun etmeye devam eden arşivimizin sevilen bir parçası. Clerks efsanesinin bir sonraki bölümünü dünya çapındaki sinemaseverlere sunmaktan heyecan duyuyoruz." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top