Hesabım
    M'Baku, Black Panter 2 ile Marvel'a Dönüş Yapıyor!

    Winston Duke, Black Panther 2'nin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

    Black Panther: Wakanda Forever, gelmiş geçmiş en zorlukla çekilen Marvel filmi olacak gibi görünüyor. Başrolü Chadwick Boseman'ı kaybeden Black Panther 2, geri kalan neredeyse herkesi kadrosunda bulunduruyor. Yeni bir açıklamaya göre Winston Duke, M'Baku karakterini canlandırmak üzere Black Panther: Wakanda Forever'da yer alacak.

    Winston Duke, sinemalarda gösterime girmeye hazırlanan Nine Days filminin tanıtımları için yeni bir röportaj verdi. Collider'a verdiği röportajda oyuncu, Black Panther: Wakanda Forever'dan da bahsetti. Ryan Coogler'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Black Panther 2'nin kadrosunda Winston Duke'un da yer aldığı böylelikle kesinleşti. Oyuncu, Chadwick Boseman'ın vefatı sonrasında yazılan senaryo hakkında şu sözleri sarf etti:

    "Senaryoyu okumak biraz duygusaldı. Sete dönmek duygulandırdı. Ama hepimiz aile gibiyiz ve birlikte yas tutuyoruz. Burada çok özel bir şey yapıyoruz." Duke, Black Panther 2'nin senaryosu hakkında pek bilgi vermedi. Ama Marvel'ın Chadwick Boseman'ın yerine T'Challa olması için bir oyuncu ile anlaşmadığı biliniyor. Ya yepyeni bir kahramanın doğacağı ya da Black Panther'da tanıdığımız yüzlerden birinin ön plana çıkartılacağı düşünülüyor.

    Black Panther'de babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa'nın, Wakanda ve bütün dünyanın geleceğini tehlikeye atan zorlu bir savaşa katılması ve düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için verdiği mücadele konu ediliyordu. Filmin kötüsü Erik Killmonger'dı ve Michael B. Jordan'ın canlandırdığı bu karakter oldukça sevilmişti. Killmonger eğer ölmeseydi, Wakanda Forever'daki yeni kahraman olarak filmin yıldızı olabilirdi.

    Black Panther: Wakanda Forever 8 Temmuz 2022'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top