Hesabım
    Judy Greer, Bağımsız Film 'Mabel'ın Başrolünde

    Greer, yoğun temposuna bir projeyi daha ekledi

    Judy Greer için yoğun bir hafta. Daha önce LA Bound adlı bağımsız filmde oynayacağı duyurulan yıldız oyuncu, Nicholas Ma'nın yönettiği uzun metrajlı Mabel filminde Mrs. G. karakterini oynayacak. Joy Goodwin ve Ma, tek arkadaşları evini çevreleyen bitkiler ve ağaçlar olan Callie'nin etrafında dönen Mabel'ın senaryosunu yazdı.

    Callie, babasının işi, aileyi kısır bir alt seviyeye taşıdığında, en iyi arkadaşı Mabel adında bir saksı bitkisi dışında tamamen izole edilmiştir. Callie için Mabel bir akran, bir dost, belki gözden kaçan veya görünmeyen ama yine de çok canlı bir arkadaş. Bu dokunaklı hikayede yapımcılar Helen Estabrook, Luca Borghesde ve Ben Howe olacak.

    Greer, daha sonra Universal/Blumhouse'un merakla beklenen, David Gordon Green'in yönettiği ve 15 Ekim'de vizyona girecek olan devam filmi Halloween Kills'te görülebilir. Şu anda, yönetmen Julia Hart için Uma Thurman ve Grace VanderWaal ile birlikte Disney+ için çekilen uzun metrajlı Hollywood filmi Stargirl'deki çalışmasıyla meşgul durumda.

    Greer ayrıca; Jason Sudeikis ve Lee Pace'le birlikte John DeLorean biyografisi Driven'da, Richard Linklater'ın Where’d You Go Bernadette'sinde Cate Blanchett'in karşısında ve Buffaloed filminde Zoey Deutch'un karşısında rol alıyor. Greer'in diğer filmleri arasında Clint Eastwood'un The 15:17 to Paris'i, Jurassic World, War for the Planet of the Apes, Marvel'ın Ant-Man serisi, MGM'nin Carrie yeniden çevrimi, Paramount'un Playing With Fire'ı ve Alexander Payne'in yönettiği ve Greer'in başrolde George Clooney'le birlikte yer aldığı Oscar ödüllü The Descendants sayılabilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top