Hesabım
    Judy Greer, ‘The White House Plumbers’ın Kadrosuna Katıldı

    HBO, Watergate skandalını masaya yatırıyor.

    Stepganie Diani

    Judy Greer, Amerikan tarihinin en büyük siyasi skandallarından biri olan Watergate'i yeniden ele alan HBO'nun beş bölümlük mini dizisi The White House Plumbers'ta Woody Harrelson ve Justin Theroux'la birlikte oynayacak ve dizide önemli bir rolde yer alacak. Şu anda yapım aşamasında olan dizi, Veep'in baş yapımcıları Alex Gregory, Peter HuyckDavid Mandel ve Frank Rich'ten geliyor.

    Gregory ve Huyck tarafından yaratılıp yazılan ve Mandel tarafından yönetilen White House Plumbers, kısmen kamuya açık kayıtlara ve Egil “Bud” Krogh ve Matthew Krogh'un "Integrity" adlı kitabına dayanıyor. Nixon'ın kendi siyasi sabotajcıları ve Watergate dehaları E. Howard Hunt (Harrelson) ve G. Gordon Liddy'nin (Theroux) gayretle korumaya çalıştıkları başkanlığı yanlışlıkla devirmelerinin gerçek hikayesini anlatıyor.

    Greer, G. Gordon Liddy'nin, kocasının zekası ve yeteneklerine fazlasıyla inanmış, soğukkanlı karısı Fran Liddy'yi oynayacak. Lena Headey, Hunt'ın karısı Dorothy Hunt'ı oynuyor. 1982'de NBC'de yayınlanan "Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy"de, G. Gordon Liddy ve Fran Liddy sırasıyla Robert Conrad ve Katherine Cannon tarafından canlandırıldı.

    Mini dizi, HBO ve wiip'in ortak yapımı olarak çekiliyor. Greer kısa süre önce, Betty Ford'un (Michelle Pfeiffer) güvenilir sırdaşı ve sosyal sekreteri Nancy Howe'u oynadığı Showtime'ın antoloji drama dizisi The First Lady'nin kadrosuna da katıldı. Uzun metrajlı film tarafında, Hollywood Stargirl'ü çekiyor ve Flint Strong için hazırlanıyor. Yaklaşan diğer filmleri arasında Halloween Kills, Gringa, Lady of the Manor ve Shoot the Rooster yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top