Hesabım
    Pedro Almodóvar’ Filmi ‘Madres Paralelas’tan Fragman!

    Filmin prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılacak

    Bu yıl, Venedik Film Festivali'nin açılışını yapacak olan Pedro Almodovar filmi “Madres Paralelas”ın ilk resmi fragmanı yayınlandı. “Madres Paralelas”ın başrolünde, Almodóvar'ın uzun zamandır gözdesi olan Penélope Cruz yer alıyor ve ona önemli oyuncular Aitana Sánchez-Gijón (“Boca a Boca”), Milena Smit (“Cross the Line”), “Veneno” ikilisi Israel Elejalde'yle Daniela Santiago ve yine Almodovar filmlerinden tanıdığımız Julieta Serrano ve Rossy de Palma eşlik ediyor.

    Film, Cruz, Gijón ve Smit'in oynadığı bir anne üçlüsünü izliyor ve filmin odağını kusurlu annelere çevirerek Almodóvar'ın önceki kadınlık tasvirlerini genişletiyor. Diyalogsuz fragmanda, neredeyse başka hiçbir ayrıntıya ihtiyaç duymadan, sadece renklerle bir Almodóvar filmi izleyeceğimizi anlıyoruz. Filmdeki annelerin üçlüsü, hamileliğin çeşitli aşamalarında ve sonunda yeni doğan çocuklarını kucağına alarak annelik hakkında bir fikir veriyor. 

    Almodóvar, hikayeyi yıllar önce geliştirmeye başladı ama İspanyol karantinaları sürerken film yapımcısı boş zamanını senaryoyu bitirmek ve ön prodüksiyona başlamak için kullandı. Madrid ve çevresinde mart ayı sonlarında başlayan çekimler kısa fragmanda canlı bir şekilde sergileniyor. Almodóvar, şubat ayında film için yaptığı bir duyuruda, “'Madres Paralelas'la kadın evrenine, anneliğe, aileye dönüyorum. Ataların ve torunların öneminden bahsediyorum. Belleğin kaçınılmaz varlığında... Filmografimde birçok anne var, bu hikayenin parçası olanlar çok farklı. Bir hikaye anlatıcısı olarak, şu sıralar bana en çok kusurlu anneler ilham veriyor. Filmde üç anneyi Penélope Cruz, Aitana Sánchez Gijón ve genç Milena Smit canlandırırken, İsrael Elejalde ana erkek karakter olarak eşlik edecek. Aynı zamanda sevgili Julieta Serrano ve Rossy de Palma ile yaptığım yeni bir işbirliği bu. Film, yoğun bir drama olacak ya da öyle umuyorum” dedi

    “Madres Paralelas”ın yapımcılığını Agustín Almodóvar ve Esther García üstlenirken, film, El Deseo, İspanyol yayıncı RTVE ve Netflix'in de katkıda bulunduğu ortak bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Sony Pictures Entertainment Iberia tarafından İspanya için bir salon gösterimi planlanırken, filmin Netflix'te yer almasına da kesin gözüyle bakılıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top