Hesabım
    Liam Neeson, Naked Gun'ın Yeniden Çevrimi Hakkında Konuştu

    Neeson, proje hakkında heyecanlı olduğunu söyledi

    Kağıt üzerinde, Liam Neeson'ın potansiyel olarak Leslie Nielsen'li film serisi The Naked Gun'ın yeniden çevriminde rol alacağını duymak, kulağa çok tuhaf ve çılgın bir şey gibi geliyor. Neeson, son on yılda Batman Begins ve Taken filmleri gibi büyük aksiyon rolleriyle çok daha fazla tanınır hale geldi ve onu 2000'lerin en gözde aksiyon kahramanlarından biri haline getirdi. Neeson, The Ice Road filmi hakkında konuşmak için verdiği bir röportajda, Neeson'a fikrin nasıl ortaya çıktığı soruldu ve heyecanlanmaya değer görünen bir güncelleme geldi.

    Nesson; "Seth ve ekibinin bir taslak üzerinde çalıştığını biliyorum, çok heyecanlıyım ve Seth'in bunu kendisinin yönetebileceğini düşünüyorum ve umuyorum. Herhangi bir tarih belirlenmedi sanırım. Seth'e yaklaşanın Paramount Pictures olduğuna inanıyorum ve Seth de bana yaklaştı. Bu yaklaşık bir buçuk yıl önceydi, belki iki yıl önceydi." dedi.

    Neeson ve MacFarlane'in The Naked Gun'daki ortaklığını gerçek bir olasılık olarak kabul etmek için biraz erken ama göz önünde bulundurulması gereken şey, ikilinin geçmişte birçok kez birlikte çalışmış olması. MacFarlane'in A Million Ways To Die In The West filminde kötü adam olarak Neeson yer alırken, aynı zamanda Ted 2 ve The Orville dizisindeki küçük cameo sahnelerinde de yer aldı. 

    Neeson, The Ice Road'daki heyecan verici rolü ve yakın zamanlı geçmiş ve gelecek rolleriyle tamamen bir aksiyon yıldızı. Yıllar önce de Oscar adaylıkları kazanan bir drama aktörüydü. Bir seri olma ihtimali olan komedi filminde oynamak kariyeri için oldukça zor bir karar olacak. Bunun yanı sıra, Seth MacFarlane, Çıplak Silah'ı yeni bir nesil için tüm politik görkemiyle sunmaktan korkmayan birkaç kişiden biri olacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top