Hesabım
    Liam Neeson'lı ‘Unknown’un TV Uyarlaması Geliyor

    Sevilen aksiyon filminin dizi versiyonu yolda

    TNT, 2011 yılında Liam Neeson başrolüyle vizyona giren ve gişe rekorları kıran aksiyon-gerilim filmine dayanan bir saatlik bir drama dizisi Unknown'u geliştiriyor. Jaume Collet-Serra'nın yönettiği ve Dark Castle Entertainment tarafından üretilen film, bir araba kazasından sonra hafızasını kaybeden ve uyandığında kimliğinin alınmış olduğunu fark eden, daha sonra gizemli suikastçıların asıl hedefini bulmak için uyandığında harekete geçen Doktor Martin Harris'in (Neeson) hikayesini anlatıyor.

    Collet-Serra, filmin olaylarından sonrasında yaşanacak olan ve ters köşelerle akıllara durgunluk veren bir maceraya itilen yeni bir baş karakteri takip edecek olan diziyi yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek. Sean Finegan (Free Fall) pilot bölümü yazacak ve yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Karl Gajdusek (Stranger Things) ve Speed ​​Weed (Arrow), baş yapımcılar ve showrunnerlar olarak görev yapacak. Dark Castle'dan Ethan Erwin, Alex Mace ve Hal Sadoff, Erik Olsen (The Dirt) ve Neeson'la birlikte yönetici yapımcılar olacak.

    TNT, son zamanlarda filmlerden uyarlanan dizilerde başarılı oldu. Şu anki üç drama dizisinden ikisi film uyarlaması. Bunların ilki bir suç hikayesi anlatan ve beşinci sezonu beklenen Animal Kingdom, diğeri ise ikinci sezonunda bulunan, distopik bir hayatta kalma hikayesi anlatan Snowpiercer. TNT'nin üçüncü dizisi Claws, bu yaz son sezonuna giriyor.

    Unknown'un film versiyonu 2011 yılında gösterime girmişti. Liam Neeson'a başrollerde Diane Kruger ve January Jones eşlik etti. Film genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve gişede oldukça başarılı bir yolculuk geçirdi. 2009 yapımı Taken'la ödüllü filmlerden aksiyon türüne geçiş yapan Neeson, ilerleyen yaşına rağmen hala etkileyici aksiyon filmlerinde rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top