Hesabım
    "No Time To Die" İki Yıllık Gecikmeyle James Bond'u Sinemalara Getiriyor

    Ölmek İçin Zaman Yok cephesinde geri sayım başladı.

    Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu, Daniel Craig'in son kez başrolünde yer aldığı James Bond filmi olan No Time To Die'dan yeni bir teaser paylaşıldı. Neredeyse iki yıllık pandemi gecikmesinin ardından vizyona girmesine karar verilen Ölmek İçin Zaman Yok, James Bond'u sinemalara geri getirmek için geri sayım yapıyor.

    İlk vizyon tarihi 2020 yılının bahar aylarında olan No Time To Die'ın bu kez gösterimini Ekim ayı içerisinde yapması bekleniyor. No Time To Die, 25. Bond filmi olacak ve Daniel Craig'li Bond'a veda etmemizi sağlayacak. Bir kez daha pahalı arabalar, teknelerle donatılmış aksiyon sahnelerini izleyip etkileneğiz. Ayrıca karşımıza yepyeni yıldızları çıkaracak.

    No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    No Time To Die'ın oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Oscar ödüllü oyuncu Rami MalekLashana LynchDavid Dencik, Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Ölmek İçin Zaman Yok, 1 Ekim 2021'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top