Hesabım
    Jane Campion'un Western Dramı "The Power of The Dog"dan Benedict Cumberbatch'li Görsel!

    The Power of The Dog'dan ilk görsel paylaşıldı.

    Jane Campion'un yazıp yönettiği The Power of The Dog'dan ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Western dramı The Power of The Dog'un görselinde yıldız oyuncu Benedict Cumberbatch'i görüyoruz. Ayrıca film, New York Film Festivali'nin Centerpiece Seçkisi'ne dahil edilerek festival konuğu olmaya hazırlanıyor.

    1967 yılında okuyucularıyla buluşan kitaptan uyarlanan The Power of The Dog, aynı zamanda Venedik Film Festivali'ne seçildi. 2021 yılının sonlarına doğru da Netflix aracılığıyla izleyici karşısına geçecek. Filmin başrolünde The Imitation GameDoctor StrangeSherlock12 Years A Slave gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Benedict Cumberbatch ile The One I LoveThe Handmaid's TaleUsTop of The Lake gibi yapımların yıldızı Elisabeth Moss yer alıyor. Cumberbatch ve Moss'a Kirsten DunstJesse PlemonsKodi Smit-McPhee gibi isimler eşlik ediyor.

    Thomas Savage’ın aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog, Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil ve George adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin sahibidir. Zeki ve başarılı bir adam olan Phil, zayıflığı hor görmektedir. Kendisini işine adayan, sessiz bir adam olan George ise sevgi dolu bir ruha sahiptir. İki kardeş yıllarca aynı çatı altında yaşamlarını sürdürmektedir. Ancak onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan beklenmedik evliliği ile alt üst olur. Phil ise çiftliklerine yerleşen bu kadının varlığından oldukça rahatsızdır. Bu duruma bir son vermek isteyen Phil, kardeşinin eşini ortadan kaldırmak için amansız bir savaşa soyunur.

    The Power of The Dog, Eylül ayında Venedik Film Festivali'nde, 1 Ekim'de ise New York Film Festivali'nde gösterimini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top