Hesabım
    Steven Spielberg'ün Çocukluğundan Esinlendiği Filme Dört Yeni Oyuncu!

    Spielberg filmi dört yeni oyuncusunu duyurdu

    Mark Ralston

    Steven Spielberg, çalışma başlığı “The Fabelmans” olan yarı otobiyografik filminin merkezindeki kurgusal aileye yeni bir kuşak ekledi. Oscar adayları Judd Hirsch (“Ordinary People,” “Independence Day”) ve Jeannie Berlin (“The Heartbreak Kid”, “Succession”), kıdemli tiyatro ve sinema oyuncuları Robin Bartlett (“Mad About You”, “American Horror Story” ) ve Jonathan Hadary (“Veep”, “Girls5eva”), Spielberg'in Arizona'daki bir çocuk olarak deneyimlerine dayanan ve yönetmeni Gabriel LaBelle (“The Predator”)'nin oynadığı filmin kadrosuna katıldı.  

    Hirsch, Berlin, Bartlett ve Hadary, Spielberg'in rahmetli annesi ve babasının versiyonlarını oynayan Michelle Williams ve Paul Dano'nun liderliğindeki güçlü bir oyuncu kadrosuna katılıyor. Spielberg'ün en sevdiği amcasından uyarlanan rolde Seth Rogen, Spielberg'in kız kardeşini canlandıran Julia Butters ve lisedeki arkadaşları olarak Sam Rechner, Oakes Fegley, Chloe East ve Isabelle Kusman kadrodaki diğer isimler.

    Spielberg senaryoyu düzenli olarak birlikte çalıştığı Tony Kushner (“Lincoln”, “West Side Story”)'la birlikte yazdı ve her iki isim de Amblin Partners tarafından desteklenen Kristie Macosko Krieger ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor. 2022 için planlanan bir vizyon tarihine göre prodüksiyon şu an devam ediyor. Hirsch, 1980'lerin en iyi film ödüllü yapımı “Ordinary People”daki terapist rolüyle Oscar adaylığı kazandı. Berlin, şu anda HBO'nun “Succession”ında kurgusal kanal ATN'nin çetin ceviz haber direktörü olarak görülebilir.

    1980'lerden bu yana Bartlett, Coen Brothers'ın "Inside Llewyn Davis", Martin Scorsese'nin "Shutter Island"ı dahil olmak üzere bir dizi unutulmaz rol oynadı. Hadary, çığır açan AIDS draması “As Is”ten, çığır açan müzikal komedi “Spamalot”a kadar on Broadway yapımlarında rol aldı. 1989-1990'da yeniden canlanan “Gypsy”de Tyne Daly'nin karşısında Herbie rolüyle Tony adaylığı kazandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top