Hesabım
    Sony Pictures Classics, ‘The Phantom of the Open’ın Haklarını Satın Aldı

    Filmin başrollerinde Oscar ödüllü oyuncular var

    Sony Pictures Classics, Mark RylanceSally Hawkins ve Rhys Ifans'ın oynadığı yürek ısıtan drama “The Phantom of the Open”ın haklarını aldı. Filmi, “Submarine” ve “Red Oaks” filmlerindeki rolleriyle tanınan Craig Roberts yönetti. “Paddington 2”nun senaristi Simon Farnaby, senaryoyu Scott Murray'le birlikte yazdığı aynı adlı kitabından uyarladı.

    İlham veren gerçek hikaye, 1976'da Britanya Open Gold Şampiyonası Elemeleri'ne girmeyi başaran ve ardından Açık tarihinin en kötü turunu atarak bu süreçte bir halk kahramanı haline gelen amansız bir iyimser olan Maurice Flitcroft'u (Rylance) takip ediyor. Roberts, “SPC'nin Maurice'e ve onun harika hikayesine olan sevgimizi paylaştığı için çok minnettarım. Onlar bu proje için mükemmel bir seçim. Oyuncularımızın ve ekibimizin yarattıklarıyla gurur duyuyorum. Umarım Maurice'in süper güçleri dünyayı daha iyi bir yer haline getirir." dedi.

    Stüdyo sözcüsü yaptığı açıklamada, “Yönetmen Craig Roberts tarafından emsalsiz Mark Rylance ve Sally Hawkins ile hayata geçirilen, hem komedi hem de insancıl ve kariyer zirvesi anlatan hikayeden izleyicilerin memnun olacağını biliyoruz” dedi. Proje, Sony Pictures Classics'le, daha önce 2016 yapımı “Maudie” ve 2013 yılında Oscar adaylığı kazandığı “Blue Jasmine” dramasında çalışan Hawkins'in yeniden bir araya gelmesi anlamına geliyor. Hawkins ve Roberts daha önce 2019 filmi “Eternal Beauty” ve 2010 yapımı “Submarine” filmlerinde de işbirliği yapmıştı.

    Yapımcılar ortak açıklamada, "SPC uzun zamandır bağımsız film yapımcılığının en iyilerinin evi oldu ve bu fantastik filmde onlarla birlikte çalışmaktan daha mutlu olamazdık" dedi. Baby Cow Productions'tan Monteith, "SPC, bu güzel iyimser filmin sevincini dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ulaştırmak için mükemmel ortaklar." diye ekledi. Anlaşma, film yapımcıları adına Cornerstone tarafından müzakere edildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top