Hesabım
    Florian Zeller’in ‘The Son’ Filminin Hakları Sony'nin Oldu

    The Father'ın Oscar ödüllü yönetmeninden yeni film

    Sony Pictures Classics, Florian Zeller'in Vanessa Kirby, Laura Dern ve Hugh Jackman'ın başrollerini oynayacağı, Oscar ödüllü ilk uzun metrajlı filmi “The Father”ın devamı olan “The Son”ı satın aldığını duyurdu. Daha önce “The Father”da Zeller'le birlikte çalışan Sony, Kuzey Amerika ile Asya ve Doğu Avrupa'daki bir dizi uluslararası bölgenin haklarını satın aldı.

    “The Father”da olduğu gibi, “The Son” da Zeller ve Christopher Hampton tarafından, Zeller'in eleştirmenlerce beğenilen tiyatro oyunundan uyarlandı. Zeller ve Hampton en iyi uyarlama senaryo Oscar'ını kazandı. “The Son”, Peter'ın (Jackman) yeni partneri Emma (Kirby) ile yoğun yaşamı üzerine odaklanıyor ve bebekleri, eski karısı Kate (Dern), genç oğulları Nicholas'la ortaya çıktığında kargaşaya atılıyor. Genç adam sıkıntılı, mesafeli ve öfkelidir, aylarca okuldan kaçar. Peter, daha iyi bir baba olmak için çabalıyor ve oğluna aile mutluluğunun bu samimi ve içgüdüsel anlarında yardım etmeye çalışıyor ama Nicholas'ın durumunun ağırlığı, aileyi tehlikeli bir yola sokuyor.

    Filmin yapımcılığını Oscar ödüllü oyuncular Iain Canning ve Emile Sherman (“The King’s Speech”), Zeller ve See-Saw Films'den Joanna Laurie ve Christophe Spadone (“The Father”) üstleniyor. Film4 ortak finansman sağlıyor. Yeni film şu an ön prodüksiyon aşamasında ve çekimlerin önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor.

    The Son”ın uluslararası satışları Cross City Films ve Embankment tarafından yürütülüyor ve Cross City Films ve CAA Media Finance, ABD haklarını birlikte temsil ediyor. Zeller, senaryo ve Sir Anthony Hopkins için başrol oyuncusu dallarına BAFTA ve bir çift Oscar kazanan “The Father”la geçen yıla damga vurdu. "The Father” ayrıca, en iyi film, kurgu, yapım tasarımı ve yardımcı kadın oyuncu dallarında Oscar adaylığı kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top