Hesabım
    Nicholas Hoult, Anya Taylor-Joy'lu ‘The Menu’nün Kadrosunda!

    Yıldız oyuncular kara komedi filminde bir araya geliyor

    Nicholas Hoult, Searchlight'ın kara komedisi The Menu'de Anya Taylor-Joy ve Ralph Fiennes'a katılmaya hazırlanıyor. Hong Chau da projede yer alan isimler arasında. HBO'nun Succession başarısında büyük rol oynayan Mark Mylod filmi yönetecek. Adam McKay, Betsy Koch'la birlikte Hyperobject Industries şirketi aracılığıyla prodüksiyon yapacak.

    Film, ünlü bir şefin cömert bir tatma menüsü hazırladığı uzak bir adada, seçkin bir restoranı ziyaret eden genç bir çifti merkez alıyor. Hikaye, eksantrik mutfak kültürü dünyasında geçen, psikolojik gerilim anları barındıran bir kara komedi olarak tanımlanıyor. Senaryoyu Will Tracy ve Seth Reiss kaleme aldı. Searchlight'ın Başkan Yardımcısı DanTram Nguyen ve yapım yönetmeni Zahra Phillips stüdyo adına projeyi denetleyecek.

    Hoult, bu projeden sonra Tony McNamara'dan gelen, Altın Küre ve Screen Actors Guild tarafından aday gösterilen komedi dizisi The Great'in ikinci sezonunda başrolde oynayacak ve dizinin aynı zamanda baş yapımcılığını üstlenecek. Hoult, ilk sezonun başarısının ardından, yakın zamanda MRC Television'la bir ilk bakış anlaşması imzaladı.

    Hulu dizisi, Civic Center Media tarafından MRC Television'la bağlantılı olarak çekiliyor. Hoult, ilk sezondaki Peter rolüyle Altın Küre, Screen Actors Guild ve Critics Choice Ödülleri'ne aday gösterildi. Hoult, en son Angelina Jolie ile birlikte Taylor Sheridan'ın Those Who Wish Me Dead filminde görüldü. Hoult'un uzun metrajlı filmi ve televizyon kredileri arasında McNamara'nın The FavouriteX-Men serisi ve Mad Max: Fury Road sayılabilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top