Hesabım
    Rian Johnson, Knives Out 2 İçin Bir Güncelleme Paylaştı

    Johson, sosyal medya hesaplarından güncel bir paylaşım yaptı

    Yazar/yönetmen Rian Johnson, merakla beklenen cinayet gizemi devam filmi Knives Out 2 hakkında bir çekim güncellemesi sunmak için Twitter'a girdi. Johnson, filmi geliştirmek için yaklaşık 15 yıl harcadı. 2012 yapımı Looper'ının ve 2017 yapımı Star Wars: The Last Jedi'ın yayınlanmasının ardından, Johnson sonunda filmi bir araya getirmek için fırsat buldu ve başarıya ulaştı.

    Eksantrik özel dedektif Benoit Blanc'a odaklanan Knives Out, Johnson ve Lionsgate için dünya çapında 311 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek ve bir Oscar ve üç Altın Küre adaylığı alarak büyük bir hit oldu. Başlangıçta stüdyoyla bir devam filmi planlayan Johnson ve T-Street ortağı Ram Bergman, iki filmin daha haklarını açık artırmaya çıkarmayı seçti ve Netflix, 469 milyon dolarlık bir teklifle ihaleyi kazandı. Knives Out 2, yeni bir oyuncu kadrosuyla yeni bir cinayet gizemine bulaşan Daniel Craig'in Blanc'ının hikayesine devam edecek. Dave Bautista, Edward Norton, Jessica Henwick, Kathryn HahnKate Hudson ve Ethan Hawke da yeni filmde yer alacak.

    Filmin prodüksiyonuna başladıktan bir aydan biraz fazla bir süre sonra Johnson, Knives Out 2'nun çekimlerinin resmi olarak yarılandığını ve Yunanistan'daki çekimlerinin tamamlandığını Twitter'da açıkladı. Film yapımcısı, duyuruyu, projedeki çalışmaları için oyuncu kadrosuna ve ekibe bir teşekkür mesajıyla eşleştirdi. Çekimlerin ikinci yarısı için mekan henüz açıklanmadı.  

    İlk film, cinayet gizemi türü için yaratıcı eğlenceli bir fark yarattı. Öngörülemeyen vakasının yanı sıra, birçok izleyici Craig'in karakteri Blanc'ı çok sevdi ve ekrana geri dönmesi için sabırsız. Johnson, paylaşımlara devam edebilir ve çekimlerin ikinci yarısından heyecan verici notlar paylaşabilir. 2022'de Netflix'e gelmesi beklenen ve merakla beklenen devam filminden sonra üçüncü filmin hazırlıkları hemen başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top