Hesabım
    Venom: Let There Be Carnage'dan Yeni Fragman

    Merakla beklenen devam filminden yeni fragman yayında!

    Sony Pictures, Marvel'in devam filmi Venom: Let There Be Carnage'ın ikinci resmi fragmanını yayınladı. İlk fragmanı yaz başında yayınlanmıştı ama daha fazla görsel efekt tamamlandığına göre, daha güçlü bir fragman görmeye hazırız. Yeni fragmanda Carnage vs Venom'a bakış atıyoruz. Andy Serkis'in yönettiği bu yeni devam filmi bizi, hayranların en sevdiği diğer kötü adamla tanıştırıyor.

    Woody Harrelson, aynı zamanda bir uzaylı ortakyaşamına ev sahipliği yapan seri katil Cletus Kasady'yi canlandırıyor. Tom Hardy, Venom / Eddie Brock olarak, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid ScottStephen Graham ve Peggy Lu ile birlikte oyuncu kadrosuna geri dönüyor. Fragman, ilk filmden çok daha iyi bir filme hazır olan mesajı veriyor. Carnage'ın acımasızlığı ile birlikte Venom + Eddie'nin alternatif kişilik yönünü tamamen kucaklıyor. 

    Tom Hardy, Marvel Comics'in en büyük ve en karmaşık karakterlerinden biri olan Venom olarak bilinen "ölümcül koruyucu" olarak beyaz perdeye geri dönüyor ve yeni bir tür terörle karşılaşıyor. Psikotik bir seri katil olan Cletus Kasady, aynı zamanda "Carnage" olarak bilinen uzaylı bir ortakyaşama ev sahipliği yapar. Venom: Let There Be Carnage, diğer ismiyle Venom 2, ünlü İngiliz aktör/film yapımcısı Andy Serkis tarafından yönetiliyor. Serkis, daha önce Breathe ve Mowgli: Legend of the Jungle filmlerinin ve bazı TV çalışmalarının yönetmenliğini yapmıştı.

    Senaryo, Tom Hardy ve Kelly Marcel'in bir hikayesinden Kelly Marcel tarafından yazıldı. David Michelinie ve Todd McFarlane tarafından Marvel Comics için yaratılan karakterlere dayanıyor. Yapımcılar arasında Avi Arad, Kelly Marcel, Amy Pascal ve Matt Tolmach yer alıyor. Sony Pictures, Serkis'in devam filmi Venom: Let There Be Carnage, 24 Eylül'den itibaren sinemalardaki yerini alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top