Hesabım
    Casey ve Colin Jost, Ninja Kaplumbağalar Filmini Yazıyor

    Yeni sinema uyarlaması için senaristler bulundu

    Casey ve Colin Jost kardeşler, Paramount Pictures için yepyeni bir Teenage Mutant Ninja Turtles filmini birlikte yazıyor. Şimdilik bir adı olmayan proje, Seth Rogen'ın Paramount ve Nickelodeon için yarattığı projeden ayrı bir film. Michael Bay, Andrew Form, Brad FullerScott Mednick ve Galen Walker, yeni filmin yapımcılığını üstleniyor. 

    Yeni film, şu an erken geliştirme aşamasında bulunuyor, bu neden senaryo detayları henüz bilinmiyor. Ülkemizde Ninja Kaplumbağalar olarak bilinen orijinal çizgi film serisi 1984 yılında yayımlanan çizgi romanlardan uyarlandı. Birkaç farklı dizi versiyonu ve yine birkaç farklı sinema versiyonuna ilham kaynağı oldu. Filmler, dünya çapında 1.2 milyar dolar hasılat elde etti.

    Colin Jost, aynı zamanda Universal için Worst Man'in ortak yazarlığını yapıyor ve Saturday Night Live'da öne çıkan Pete Davidson'la başrolü paylaşacak. Jost, Saturday Night Live için de yazdı ve bir Emmy adaylığı elde etti. Kısa süre önce Tom & Jerry filminde rol aldı. O da gelecek sezon Saturday Night Live'a geri dönen isimler arasına katılacak. 

    Casey Jost, program yapımcılığının yanı sıra, oyunculuk kariyerini de inşa etmeye çalışıyor. Ninja Kaplumbağalar, Rafael, Donatello, Michelangelo, Leonardo'dan oluşan dört yetenekli, ninja ustası kaplumbağadan oluşuyor. Ustaları Splinter'ın öğretileri ışığında kötülerle mücadele ediyorlar ve dünyayı kurtarmak için savaşıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top