Hesabım
    Micheal Ward ve Bill Nighy, Futbol Filminde Bir Arada!

    Film, gerçek bir hikayeden uyarlanacak

    Getty Images

    Small Axe ve Top Boy yıldızı Micheal Ward ve usta oyuncu Bill Nighy, Evsizler Dünya Kupası'nda yarışan bir grup İngiliz evsiz futbolcuyu konu alan Netflix filmi The Beautiful Game'de rol alacak. Thea Sharrock (Me Before You), filmi, Frank Cottrell-Boyce (The Railway Man) tarafından yazılan bir senaryodan yönetecek. Yapımcılar Blueprint Pictures'tan Graham Broadbent ve Anita Overland ile Pete Czernin olacak.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca; Valeria Golino (Morning Show), Callum Scott Howells (It’s a Sin), Kit Young (Shadow & Bone), Sheyi Cole (Small Axe), Robin Nazari (Snabba Cash), Tom Vaughan-Lawlor (Avengers Infinity War), Susan Wokoma (Chewing Gum), Layo-Christina Akinlude (The End of the F**king World) ve Cristina Rodlo (No One Gets Out Alive) yer alıyor.

    Film, koçları Mal (Bill Nighy) tarafından yönetilen ve Evsizler Dünya Kupası için Londra'dan Roma'ya seyahat eden futbol takımını takip ediyor. Son dakikada yetenekli forvet oyuncusu Vinny'yi (Micheal Ward) yanlarında getirmeye karar verirler ama Vinny, takıma yardım etmek ve kendi hayatına devam etmek için kendi sorunlarıyla ve bir zamanlar umut vaat eden geçmişiyle yüzleşmelidir.

    Blueprint Pictures'tan Ben Knight ve Diarmuid McKeown, filmin geliştirilmesine yardımcı olan Ollie Madden ve Daniel Battsek'le birlikte baş yapımcılar olarak görev yapıyor. Çekimler şu anda Roma'da devam ediyor ve bu yıl Londra'ya taşınacak. Projenin önceki versiyonu Fox Searchlight'ta Colin Farrell ve Brendan Gleeson'la planlanmıştı ama daha sonra rafa kaldırıldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top