Hesabım
    Eiza González, Maria Felix Biyografisinde Başrolde!

    Meksikalı yıldızın hayatı film oluyor

    Baby Driver ve I Care a Lot oyuncusu Eiza González, Oscar adayı / Emmy ödüllü yönetmen Matthew Heineman ve Linden Entertainment, hikayesini hayata geçirmek için ikonik Meksikalı film yıldızı Maria Felix'in ailesiyle ortaklık kurdu. Ekip, Felix'in hayatını beyazperdeye uyarlayacak Latin Amerikalı bir yazar arıyor. González, Felix'i canlandıracak ve aynı zamanda Dana Harris ve Nicole King'le birlikte Linden Entertainment adına filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Walter Rivera, Felix'in malikanesi adına filmin yapımcılığı üstlenecek. Felix, tüm zamanların en başarılı Meksikalı yıldızlarından biriydi ve bu proje onun hikayesini ilk kez izlememizi sağlayacak. Aktris, Meksika, Fransa, İtalya ve Arjantin'de toplam 47 filmde rol aldı ve Meksika'da beyaz perdenin kraliçesi olarak “La Dona” adıyla anıldı. Felix'in hikayesi, onu kuzeydeki çetin bir kasaba olan Sonoa'dan alıp, Meksika başkanı Diego Rivera'yı, sanatçı Frida Kahlo'yu tanımasına ve Fransa'nın en yüksek kültürel ödülüne layık görülmesine kadar takip eden bir hikaye. 

    González, "Maria'nın tanık olduğum en çetin zorluklardan bazılarında azim ve şiddetli yaşam tarzı bana ve daha pek çok kişiye ilham verdi. Onu oynamaktan ve hikayesini dünyaya getirmekten dolayı inanılmaz derecede onur duyuyorum.” dedi. Yapımcı Rivera ise; “Maria sürekli sınırları zorladı ve dünya onu yıkmaya çalışırken kendi kurallarına göre yaşadı. İnsanların toplumun başarılı ve azimli kadınları nasıl betimlediği hakkında daha fazla şey öğrenmesi için hayatının dünyanın her yerinde görülmesi gerektiğine her zaman inandım.”  dedi.

    Linden Entertainment kurucu ortağı Nicole King kısa süre önce, Netflix'e dünya çapında 1 numaralı film olarak giriş yapan ve ilk iki haftasında 53 milyondan fazla hane tarafından izlenen Jennifer Garner'lı "Yes Day" filminin yapımcılığını yaptı. González'in uzun metrajlı filmleri arasında Baby Driver, Hobbs & Shaw, Altın Küre ödüllü I Care a Lot, Godzilla vs. Kong, Michael Bay'in yakında çıkacak olan filmi Ambulance ve From Dusk till Dawn adlı TV dizisi yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top