Hesabım
    Dylan O’Brien, Zoey Deutch'lu ‘Not Okay’in Kadrosunda

    Searclight filmi, bir kara komedi projesi olacak

    Dylan O'Brien, yakında çıkacak olan uzun metrajlı kara komedi “Not Okay”ın kadrosuna katıldı. “The Maze Runner” ve “Love and Monsters”ın yıldızı O'Brien, yazar-yönetmen Quinn Shephard'dan gelen filmde daha önce adı duyurulan başrol oyuncusu Zoey Deutch'a katılıyor. Filmin yapımcılığını Brad Weston ve Negin Salmasi'nin Makeready şirketi üstleniyor.

    New York'ta çekimleri devam eden “Not Okay”, sosyal medyadaki varlığını artırmak için Paris'e sahte bir gezi düzenleyen, arkadaşları ve şöhreti için umutsuz vaka olan, yanlış yönlendirilmiş genç bir kadını takip ediyor. Gerçek dünyada korkunç bir olay meydana geldiğinde ve hayali yolculuğunun bir parçasına dönüştüğünde, yalanı, ona istediği tüm ilgiyi sunan ahlaki bir ikileme dönüşür.

    Kadroyu tamamlayan diğer isimler arasında Mia Isaac (“Don't Make Me Go”), Embeth Davidtz (“Old”), Nadia Alexander (“Seven Seconds,” “Servant”) ,Tia Dionne Hodge (“The Land of Steady Habits”), Negin Farsad (“High Maintenance”), Karan Soni (“Deadpool”) ve yeni yetenek Dash Perry yer alıyor. O'Brien, 20th Century Fox'tan gelen “Maze Runner” serisinin lideri olarak ün kazandı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Haziran ayında Paramount Plus için Antoine Fuqua'nın “Infinite” filminde Mark Wahlberg'le birlikte rol aldı.

    Quinn (“Blame”) liderliğindeki yaratıcı ekipte, oyuncu yönetmeni Jessica Kelly (“Pieces of a Woman”), yapım tasarımcısı Jason Singleton (“False Positive”), görüntü yönetmeni Robby Baumgartner (“Blindspotting”), kostüm tasarımcısı Sarah Laux (“Godfather of Harlem”), editör Mollie Goldstein (“All Together Now”), saç stilisti Cynthia Vanis (“In the Heights”) ve makyaj sanatçısı Arielle Toelke (“The Drop”) yer alıyor. Caroline Jaczko (“Bad Education”) Makeready ile birlikte yapımcı olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top