Hesabım
    Camila Cabello'lu ‘Cinderella’dan Fragman!

    Yeni nesil Cinderella'dan fragman yayında

    Klasik peri masalının en son versiyonu olan Amazon yapımı "Cinderella"nın ilk fragmanında Camila Cabello'nun prensesi, yakışıklı bir prens aramıyor. Genç kadın, bu versiyonda kendi moda imparatorluğunu kurmanın hayalini kuruyor. Eylül ayında Amazon Prime Video'da gösterime girecek olan yeni film, kötü üvey annesi ve kötü üvey kız kardeşleriyle yaşamak zorunda kalan bir yetimin tanıdık hikayesine modern bir bakış açısı getiriyor.

    Bu versiyonda, başkahraman sıkıntı içinde değil. Bir terzi olmak istiyor ve bir gün kendi kıyafet serisini başlatıyor. "İşte bir kahkaha, bu kız kendini bir iş insanı sanıyor." diyor kaba bir kasaba sakini. Külkedisi onu net bir şekilde duyabilmesine rağmen, kısık bir kahkahayla gülüyor. Zalim üvey annesi (Idina Menzel) baloya gitmesini yasaklayarak özel elbiselerini sergileme şansını yok edince, Külkedisi, “Pose” yıldızı Billy Porter tarafından canlandırılan Fab G. tarafından karşılanıyor.

    Fab G., "O baloya gitmek ve hayatınızı değiştirecek bir grup zengin insanla tanışmak ister misiniz?" diye soruyor. "Evet" diyor Cinderella açıkça; "İki dakika önce ağlıyor ve onun hakkında şarkı söylüyordum." diye ekliyor. Cinderella, potansiyel müşterilerin ve en az bir çekici bekarın dikkatini çekerek doğal olarak bir sıçrama yapıyor. Prens (Nicholas Galitzine) ona “Prensesim olarak seni seçtim.” diyor ama Cinderella'nın aklında sadece kariyerini oluşturmak var.

    “Cinderella”, “Pitch Perfect” serisini yaratmasıyla tanınan eski bir “30 Rock” yazarı olan Kay Cannon tarafından yazılıp yönetildi. Oyuncular arasında ayrıca; Minnie Driver, James Corden ve Pierce Brosnan yer alıyor. Sony, “Cinderella”nın yapımcılığını üstlendi ve başlangıçta filmi sinemalarda yayınlamayı planladı. Ancak stüdyo, sinema endüstrisi pandemiden kurtulmak için mücadele ederken büyük ekranı atlamayı ve bunun yerine Amazon'a lisans vermeyi seçti. Film, Amazon Prime Video'da 3 Eylül'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top