Hesabım
    KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması

    Bahçe Sinemasının gösterimleri geçtiğimiz akşam başladı..

    Beyazperde.com

    KüçükÇiftlik Film Kulübü yeni bir yaz serisi ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Açılışını dün akşam, En İyi Uluslararası Film Oscar’ının Another Round ile yapan KüçükÇiftlik Bahçe Sineması, salı akşamları birbirinden güzel filmlerle İstanbulluları yıldızların altında ağırlayacak. Bahçe Sineması kapsamında film gösteriminin yanı sıra film konseptine uygun DJ performansından mini konserlere, oyuncu ve yönetmen söyleşilerine kadar farklı içerikler de yer alıyor.

    KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, müthiş kadrosu ve soluksuz bırakan aksiyonuyla Londra’da kurduğu dev suç imparatorluğunu bırakıp kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan ve peşindeki özel dedektifi atlatmaya çalışan Mickey Pearson’ın mecaralarını anlatan The Gentlemen ile devam edecek. Yıldızların altında film izleyerek harika bir akşam geçirmek isteyen İstanbullular 31 Ağustos’ta, Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Elton John'un süperstarlık basamaklarını tırmanışını konu alan Rocketman filmini izleyecek. Bahçe Sineması ile film keyfi eylül ayı boyunca da devam edecek. 

    Pandeminin başından itibaren aldığı koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam eden KüçükÇiftlik Park, sinema tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasite ile ağırlıyor. Online biletleme sisteminin kullanıldığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü yapılarak alana alınıyor, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanıyor. Etkinlik biletlerine Biletix'ten ulaşabilirsiniz

    KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması Takvimi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top