Hesabım
    Netflix'in İddalı Aksiyonu "Kate"in Fragmanı Yayında!

    Kate, bir intikam hikayesi anlatıyor

    Mary Elizabeth Winstead, DC Comics'in öne çıkan filmi “Birds of Prey”deki Avcı rolü sayesinde, bir aksiyon filminde yardımcı rol oynamaktan çok daha fazlasını yapabileceğini gösterdi ve şimdi Netflix'in aksiyon-gerilim filmi "Kate"le hak ettiği başrolü bulmuş gözüküyor. Winstead, Woody Harrelson'ın karşısında, filmle aynı ismi taşıyan karakteri canlandırıyor.

    Filmin yönetmeni Fransız Cedric Nicolas-Troyan, en çok "Pamuk Prenses ve Hunstman"in devamı "The Huntsman: Winter's War"u yönetmesiyle tanınıyor. Netflix'in "Kate" için yayınladığı resmi özet şöyle: "Titiz ve olağanüstü yetenekli Kate, oyununun zirvesinde yer alan, suikastçılar için mükemmel bir örnektir. Ancak, Tokyo'daki bir yakuza üyesini hedef alan bir görev alışılmadık bir şekilde bozduğunda, zehirlendiğini çabucak keşfeder ve katillerinden intikam alması için ona 24 saatten az zaman tanır. Vücudu hızla bozulurken Kate, geçmiş kurbanlarından birinin genç kızıyla bir bağ kurar. Başrollerini Mary Elizabeth Winstead ve Woody Harrelson'ın paylaştığı, yönetmenliğini Cedric Nicolas-Troyan'ın yaptığı 'Kate', ölmek üzere olan bir suikastçının kendi kendini atadığı son bir iş için öfkeli arayışını konu alıyor.”

    Winstead, bu yılın başlarında Entertainment Weekly'ye "Kate"in "içten, acımasız bir suikastçı hikayesi" olduğunu söyledi. Aktris filmde kendi dublörlüğünü yaptı ve Nicolas-Troyan, Winstead ile Japon şarkıcı-söz yazarı Miyavi arasındaki bir dövüş sahnesinin özellikle zorlu olduğunu söyledi. Yönetmen, "Çekmesi en zor olanı Mary ve Miyavi'nin apartmanda olduğu sahneydi. Bunu dublörlerle çekemedik, bu yüzden kendileri yapmak zorunda kaldılar. Çok, çok yakın temaslı dublörlük yapan iki oyuncumuz vardı. Orada kötü bir şey olabileceğini düşündük. Bu kesinlikle beni sinirlendiriyordu.” dedi.

    “Kate” filminde ayrıca, Tadanobu AsanoMichiel Huisman ve Jun Kunimura yer alıyor. Nicolas-Troyan, Netflix filmi için şunları söyledi: “Woody, Woody'dir. O kesinlikle başlı başına bir macera. O çok kararlı ve onunla çalışmak çok kolay. O, karaktere gereken havayı veriyor. Çok uzun süredir sette değildi ama bitirmeyi başardık.” dedi.  "Kate", 10 Eylül'den itibaren Netflix'te yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top