Hesabım
    Lucy Boynton, ‘Chevalier’ Filminde Marie Antoinette'i Oynayacak

    Searchlight filminin başrol oyuncuları belli oldu

    Getty Images

    Lucy Boynton, baş rolünde Kelvin Harrison Jr.'ın oynadığı, Searchlight'ın biyografik filmi Chevalier de Saint-Georges'ta Marie Antoinette'i oynamaya hazırlanıyor. Searchlight, geçen yaz, Stefani Robinson'ın yazdığı orijinal uzun metrajlı filmi, Watchmen yönetmeni Stephen Williams'ın çekmesi için onay vermiş ve ilk duyuruyu yapmıştı. Samara Weaving de kısa süre önce oyuncu kadrosuna katıldı.

    1745'te Fransız Karayipleri'nde doğan Saint-Georges, Afrikalı bir köle ile Fransız bir çiftlik sahibinin gayri meşru oğluydu. Hem kemancı, hem besteci, hem de şampiyon bir eskrimci olarak göz kamaştırarak Fransız sosyetesinde imkansız görülen bir yer edindi. Fransız asilzadesi bir kadınla yaşadığı talihsiz bir aşk ilişkisi, Marie Antoinette'le olan iletişimi ve sarayla arasının açılması, onun zamansız düşüşüne yol açtı.

    Filmin yapımcıları Llement Pictures adına Robinson ve Dianne McGunigle olacak. Proje, Yapımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı DanTram Nguyen, Yapım Direktörü Zahra Phillips ve Yaratıcı Yönetici Cornelia Burleigh tarafından denetleniyor. Çekimlerin kısa süre içerisinde başlaması ve gösterim için 2022 yılının sonları planlanıyor. 

    En çok Bohemian Rhapsody'de Rami Malek karşısında oynadığı çıkış rolüyle tanınan Boynton, yakın zamanda Tom Hollander ve Joe Cole'la birlikte ITV'nin The Ipcress File'ının yapımını tamamladı. Boynton, Agatha Christie'nin Why Didn't They Ask Evans romanından uyarlanan yapımda Hugh Laurie ve Will Poulter'la birlikte rol alacak. Boynton ayrıca, ikonik rock şarkıcısının yükselişini konu alan biyografik bir film olan Faithfull'da Marianne Faithfull olarak yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top