Hesabım
    ‘South Park’ın Yaratıcıları, Paramount'la Yeni Anlaşma İmzaladı

    Trey Parker ve Matt Stone, 14 filmlik bir anlaşmaya imza attı

    South Park'ın ortak yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone, ViacomCBS'le gösteriyi 2027'ye kadar Comedy Central'da tutacak ve Paramount+'a 14 orijinal film geliştirecek kapsamlı bir yeni anlaşma imzaladı. Anlaşmanın resmi duyurusunda bir rakam belirtilmedi ama Bloomberg, bunu şimdiye kadarki en yüksek anlaşmalardan biri olarak, 900 milyon dolar olarak duyurdu.

    Yeni anlaşma, şirketin kendi platformlarını beslemek istediğinin bir işareti olsa da ViacomCBS, WarnerMedia ile dizinin arşivinin bir kısmının HBO Max'te yayınlanması için kazançlı bir lisans anlaşması yaptı ve birçok önemli hakkı elinde tuttu. Orijinal South Park filmlerinden ikisi 2021'de Paramount Plus'ta gösterime girecek ve 2027'ye kadar yılda iki ekstra film planlanacak. Başkan/Chris McCarthy, "Matt ve Trey, kültürümüzün saçmalıklarını anlatmak için olağanüstü mizahlarını zekice kullanan birinci sınıf yaratıcılar ve Paramount Plus'la Comedy Central'ı beslemek için onlarla olan uzun ilişkimizi derinleştirmekten heyecan duyuyoruz." dedi.

    Parker ve Stone, “Comedy Central, 25 yıldır bizim evimiz ve önümüzdeki 75 yıl için bize söz verdikleri için gerçekten mutluyuz. Pandemi sırasında diziyi üretmenin farklı bir yoluyla ViacomCBS'e geldiğimizde, Chris (McCarthy), Nina (Diaz), Keyes (Hill-Edgar) ve Tanya (Giles) hemen destek oldular ve yeni bir şey denememizi sağladılar. Gerçekten iyi karşılandığı bu sayede ortaya çıktı. Geleneksel South Park bölümlerine geri dönmek için sabırsızlanıyoruz ama artık yeni biçimleri de deneyebiliriz. Her zaman bizimle şansını deneyecek ortaklara sahip olmak harika." dedi.

    South Park, 24. sezonunda da ivmesini korudu. Son sezon yaklaşık 3.5 milyon toplam izleyici ile yılın en iyi kablolu yayını oldu. Emmy adayı Pandemi Özel Bölümü, kablonun 2020'de 1 numaralı senaryo yayını oldu. Parker, Stone, Anne Garefino ve Frank C. Agnone II, South Park'ın yönetici yapımcıları. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell ve Vernon Chatman ise baş yapımcılar. Chris Brion ise South Park Digital Studios'un yaratıcı direktörü olarak görev yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top