Hesabım
    Clint Eastwood'un Yeni Filmi "Cry Macho"dan Fragman!

    Eastwood, 91 yaşında üretmeye devam ediyor..

    Clint Eastwood, 17 Eylül'de vizyona girecek ve HBO Max'te yayınlanacak yeni filmi “Cry Macho”nun fragmanında maçoluğu yeniden tanımlıyor. 91 yaşındaki Eastwood, filmi yönetti ve eski patronunun küçük oğlu Rafo'yu (Eduardo Minett) Meksika'dan eve getirmeyi kabul eden eski bir rodeo yıldızı ve emekli at yetiştiricisi Mike Milo'yu canlandırıyor.

    Teksas'a dönüş yolculuklarında, ikili beklenmedik zorluklarla karşılaşır. Bu sırada Mike, Rafo ile beklenmedik bir bağ kurar ve kendi kurtuluş duygusunu geliştirir. Eastwood, karavanda “Bu maço şeyi abartılıyor.” diyor. "Sadece cesur olduklarını göstermek için maço olmaya çalışan insanlar var. Sonunda elde ettikleri tek şey bu." diye ekliyor.

    “Cry Macho”da Marta rolünde Natalia Traven ve Mike'ın eski işvereni Howard Polk rolünde Dwight Yoakam yer alıyor. Kadroda ayrıca; Leta rolünde Fernanda Urrejola ve Aurelio rolünde Horacio Garcia-Rojas karşımıza çıkacak. Eastwood film hakkında, “Hayatında bazı zor zamanlar geçirmiş ve sonra beklenmedik bir şekilde başka bir zorluk yaşayan bir adam hakkında bir hikaye. Normalde işi asla yapmazdı ama sözünün eri bir adam. O sözünü tutuyor ve hayatına yeniden başlıyor.” dedi.

    Nick Schenk ve N. Richard Nash, Nash'in romanından uyarlanan senaryoyu yazdı. David M. Bernstein yürütücü yapımcı olarak. Eastwood, Albert S. Ruddy, Tim Moore ve Jessica Meier yapımcı olarak görev yapıyor. Hem sinemalarda, hem de reklamsız olarak HBO Max'te gösterime girecek olan film, Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top