Hesabım
    Michael Keaton'lı Drama "Worth"ten Fragman!

    Film, 11 Eylül Kurbanları Fonu'nu konu alıyor

    Pazartesi günü Netflix, Michael Keaton'ın başrolde olduğu ve 3 Eylül Cuma günü belirli pazarlarda gösterime girecek olan drama filmi Worth'un ilk resmi fragmanını yayınladı. Yönetmen Sara Colangelo'nun (The Kindergarten Teacher) filmi, Kenneth Feinberg'in What Is Life Worth adlı anı kitabında yer alan gerçek olaylara dayanıyor.

    Kongre'nin, avukat ve ünlü arabulucu Kenneth Feinberg'i (Keaton) 11 Eylül Mağdurları Tazminat Fonu'nun başına getirmesiyle, süreç 2001 yılında Dünya Ticaret Merkezi ve Pentagon'a yapılan korkunç saldırıların ardından hız kazandı. Feinberg ve şirketinin operasyon şefi Camille Biros (Amy Ryan), trajedinin kurbanlarına finansal kaynak tahsis etmekle görevlendirildi ve hesaplanamaz kayıplara uğrayan ailelere yardım etmek için bir hayatın değerini belirlemek gibi imkansız bir görevle karşı karşıya kaldı.

    Feinberg, karısının ölümünün yasını tutan bir topluluk organizatörü olan Charles Wolf (Stanley Tucci)'la iletişim kurduğunda ve gerçeği öğrenmeye başladığında görev tutkusu merhamete dönüşür. Feinberg, trajedinin insani maliyeti hakkında düşünmeye başlar. 

    Tate Donovan, Shunori Ramanathan, Talia Balsam, Laura Benanti, Marc Maron, Ato Blankson-Wood, Chris Tardio, Carolyn Mignini ve Victor Slezak'ın da rol aldığı filmi Max Borenstein yazdı. Borenstein, filmin yapımcılığını Keaton, Marc Butan, Anthony Katagas, Michael Sugar, Bard Dorros ve Sean Sorensen'le birlikte yaptı. Worth, dünya prömiyerini 2020 Sundance Film Festivali'nde yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top