Hesabım
    Gençlik Filmi ‘Dating & New York’tan Fragman

    Film, bir TikTok trendinden yola çıkarak yazıldı

    New York'ta iki Y kuşağı, menfaat sahibi bir dostluk sözleşmesi yapıyor. Yanlış giden ne olabilir? TikTok trendi “bir odadaki en iyi iki arkadaş… öpüşebilirler”in film versiyonu olan “Dating and New York”un ilk fragmanı, okundu bilgisi çağında romantik ilişkilerin denemelerini ve sıkıntılarını araştırıyor. Modern aşk hikayesi, bir flört uygulamasında eşleşen Milo (Jaboukie Young-White) ve Wendy'yi (Francesca Reale) takip ediyor.

    Birbirlerini gölgelemek ya da bir ilişkiye girmek yerine, ikisi hissiz takılmak için yazılı bir anlaşma oluştururlar, aksi takdirde ilişkilerinin kökten zedeleneceğine inanıyorlar. Milo'nun arkadaşı ona “Bu senin için kötü bitecek.” diyor. Wendy ve Milo için kaderleri, içlerinden biri gerçek duygular yakaladığında belirlenir ve birbirlerini sevdiklerini bilerek nasıl arkadaş kalacaklarına karar vermeleri gerekir. İlk olarak birbirlerine bir daha asla mesaj atmamaya karar verirler.

    Jonah Feingold, ilk uzun metrajlı sinema filminde “Dating and New York”u yazıp yönetti. Feingold, daha önce Variety'ye “Modern flört oyununda pek çok yeni kural var. Ailelerimiz için bile çok sağlıklı ve basit görünüyordu. Uçakta yan yana oturdunuz, komşuydunuz, hukuk fakültesinde tanışmıştınız. İnsanların bir uygulamada eşleşebilecekleri şirin bir film yapmak beni heyecanlandırdı. Özel birşey yok. İkisi de sağa kaydırdı ve bu şekilde tanıştılar." dedi.

    Young-White, “The Daily Show With Trevor Noah” ve Netflix'in romantik komedisi “Someone Great"le tanınan bir komedyen. Reale, Netflix'in bilim kurgu dizisi “Stranger Things”in üçüncü sezonunda yer aldı ve bağımsız komedi “Yes, God, Yes”te rol aldı. Arturo Castro (“Broad City”) ve Alex Moffat'ın (“Saturday Night Live”) kamera karşısına geçtiği filmde Catherine CohenBrian Muller ve “Entourage” oyuncusu Jerry Ferrara birlikte rol alıyor. IFC Films, “Dating and New York”u önde yakaladı İlk gösterimini Tribeca Film Festivali'nde yapacak. 10 Eylül'de ise talep üzerine sinemalarda vizyona sokmayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top