Hesabım
    Müzikal Uyarlama ‘Everybody’s Talking About Jamie’den Fragman

    Film, sonbaharda izleyiciyle buluşacak

    Amazon Studios, 17 Eylül'de Prime Video aracılığıyla tüm dünyada yayınlanacak olan Everybody's Talking About Jamie'nin yaklaşmakta olan film uyarlaması için yeni bir fragman yayınladı. Gerçek olaylardan esinlenen film, sahnede bir hayat hayal eden, özel olarak hırslı ve gururlu bir drag queen olarak bir kariyer düşünen Sheffield'li bir genç olan Jamie'ye (Max Harwood) odaklanıyor.

    Jamie'nin en iyi arkadaşı Pritti (Lauren Patel) ve sevgi dolu annesi (Sarah Lancashire), yerel drag efsanesi Bayan Loco Chanelle (Richard E. Grant) ona ilk sahne performansına rehberlik ederken sonsuz destek veriyor. Ancak Jamie, destekleyici olmayan bir babayla (Ralph Ineson), ilhamsız bir kariyer danışmanıyla (Sharon Horgan) ve okuldaki birkaç cahil çocukla da mücadele etmek zorundadır.

    Renkli müzikal etkinliklerde, Jamie ve topluluğu, önyargıların üstesinden gelmek, daha kabul edici olmak ve karanlıktan spot ışığına çıkmak için birbirlerine ilham veriyor. Shobna Gulati, Adeel Akhtar ve Samuel Bottomley oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Jonathan Butterell, Tom MacRae ve Dan Gillespie Sells, Londra West End'e transfer olmadan önce, 2017'de Sheffield's Crucible Theatre'da prömiyeri yapılan, Everybody's Talking About Jamie adlı sahne müzikalini yarattı.

    Butterell ayrıca, MacRae'nin senaryosundan film uyarlamasını yönetti. Mark Herbert, Peter Carlton ve Arnon Milchan, yapımcı olarak Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Daniel Battsek, Ollie Madden, Peter Balm, Niall Shamma ve Jes Wilkins'le birlikte çalışıyor. Everybody's Talking About Jamie, Outfest Los Angeles LGBTQ Film Festivali'nin açılışını 13 Ağustos'ta yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top