Hesabım
    Müzikal Animasyon "Vivo"dan Türkçe Dublajlı Fragman

    Seslendirme kadrosunda Lin Manuel Miranda yer alıyor

    Netflix ve Sony Pictures Animation, 6 Ağustos'ta tüm dünyada gösterime girecek olan Lin-Manuel Miranda'nın başrolde olduğu ve merakla beklenen animasyon filmi Vivo'nun Türkçe dublajlı fragmanını yayınladı. Miranda'nın orijinal şarkılarını içeren müzikal macera, günlerini sevgili sahibi Andrés (Juan de Marcos) ile müzik çalarak geçiren türünün tek örneği bir kinkajou ("bal ayısı") olan Vivo'ya odaklanıyor.

    Aynı dili konuşmasalar da Vivo ve Andrés, ortak müzik sevgileri göz önüne alındığında mükemmel bir ikili olduklarını kanıtlıyorlar, ta ki bir trajedi olana kadar... Andrés, ünlü Marta Sandoval'dan (üç kez Grammy ödüllü Gloria Estefan) eski ortağını yeniden bağlantı kurma umuduyla veda konserine davet eden bir mektup aldıktan sonra, Andrés'in asla yapamayacağı bir mesajı iletmek Vivo'ya düşer.

    Yolculuğunda başarıyı garantilemek için, Vivo, oyunun ritmine ayak uyduran Gabi adlı karakterle ortaklık kurar. Oscar adayı Kirk De Micco (The Croods), Quiara Alegria Hudes (In the Heights)'la birlikte yazdığı bir senaryodan Vivo'yu yönetti. Brandon Jeffords (Cloudy with a Chance of Meatballs 2) filmin yardımcı yönetmenliğini yaptı.

    Orijinal seslendirme kadrosunda ayrıca, Zoe Saldaña, Michael Rooker, Brian Tyree Henry, Nicole Byer, Katie LowesOlivia Trujillo ve Lidya Jewett yer alıyor. Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Roger Deakins (Blade Runner 2049) filmin görsel danışmanı olarak görev yaparken, Tony ve Grammy ödüllü Alex Lacamoire (The Greatest Showman) sahne arkasında bir diğer önemli oyuncuydu ve filmin bestecisi ve baş müzik yapımcısı olarak görev yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top