Hesabım
    Rachel Brosnahan, Walter Hill Westerni ‘Dead For A Dollar’ın Kadrosunda

    The Marvelous Mrs. Maisel'ın yıldızı Brosnahan, western filminde!

    Bol ödüllü yakın dönem dizisi Marvelous Mrs. Maisel'ın Emmy, SAG ve Altın Küre ödüllü yıldız oyuncusu Rachel Brosnahan, iki kez Oscar ödülü kazanan Christoph Waltz ve Oscar adaylıkları bulunan Willem Dafoe'nun rol aldığı, Walter Hill'in yaklaşan western filmi Dead for a Dollar'a katılıyor. Görüşmelerde sona gelindi ve oyuncu anlaşmayı imzalamak üzere. 

    Quiver, filmi ABD'de vizyona sokacak ve Myriad Pictures, son Cannes pazarında satmaya başladıkları uluslararası dağıtım haklarını satın aldı. Dead for a Dollar, yıllar önce hapse attığı profesyonel bir kumarbaz ve kanun kaçağı olan yeminli düşmanıyla karşılaşan ünlü bir ödül avcısını konu alıyor. Yeni bir rehine görevi, ikiliyi tekrar karşı karşıya getiriyor. 

    Hill, filmin senaryosunu Matt Harris'le birlikte yazdı. Berry Meyerowitz, Neil Dunn, Carolyn McMaster, Kirk D'Amico ve Jeremy Wall yapımcılık görevini üstleniyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise Jeff Sackman, Larry Greenberg, Christoph Waltz, Lawrence Mortorff ve Alex Habrich yer alıyor. Quiver adına konuşan Berry Meyerowitz ve Jeff Sackman, “Rachel ve sınıfının en iyisi olan bu kadroyla çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Sürekli değişen bir sektörde hızla büyüyen bir şirket olarak, finans ve yapıma daha fazla giriş yaptıkça ufkumuzu genişletmeye her zaman hevesliyiz." dedi.

    Brosnahan kısa süre önce Amazon filmi I'm Your Woman'da rol aldı. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında Beautiful Creatures, The Finest Hour, The CourierSpies in Disguise ve Patriots Day sayılabilir. Ayrıca, House of Cards, Manhattan ve The Black List gibi dizilerde rol aldı. CAA ve Brillstein Entertainment Partners tarafından temsil edilmektedir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top