Hesabım
    Sandra Bullock, Bullet Train'de Lady Gaga'nın Yerine Geçti!

    Bullet Train'de oyuncu değişikliğine gidiliyor.

    Brad Pitt'in başrolünde yer alacağı ve yılın en büyük merakla beklenen filmlerinden Bullet Train'de oyuncu değişikliğine gidildi. Daha önceki açıklamalara göre Bullet Train'de hem Lady Gaga, hem de Sandra Bullock'u izleyecektik. Ancak Lady Gaga filmden ayrıldı, karakterini ise Bullock canlandıracak.

    A Star Is Born ve American Horror Story ile büyük bir başarı elde eden, ayrıca Friends: The Reunion'da yaptığı sürprizle sevenlerini şaşırtan Lady Gaga'nın Bullet Train filminden ayrıldığı açıklandı. Bir trendeki bir grup suikastçinin hikayesini anlatacak olan Bullet Train'de Lady Gaga'nın yerini Sandra Bullock'un aldığı açıklandı. Bullock, esasen filmin kadrosunda ilk katıldığı zaman belirsiz bir rol için imza atmıştı. Lady Gaga ise Brad Pitt'in karakterinin ustası olarak karşımıza çıkacaktı. Maria Beetle karakterini artık Sandra Bullock canlandıracak. Lady Gaga'nın Bullet Train'den ayrılma nedeni ise House of Gucci oldu. Şimdi ise Bullock'un kadroya ilk alınma nedeninin zaten Lady Gaga'nın aylar öncesinden ayrılma ihtimalinin bulunması olduğu söyleniyor.

    Bullet Train, Kōtarō Isaka'nın Maria Beetle (Maria Bītoru) kitabından uyarlanarak sinemalara gelecek. Maria esasen kitapta trende bulunmuyor. Sony, tüm kitabın Maria karakteri üzerine olması nedeniyle büyük bir yıldızla anlaşma yapmak istiyordu. Sandra Bullock, her ne kadar aynı nesilden olsalar da daha önce hiç Brad Pitt ile aynı filmde rol almamıştı.

    David Leitch'in yönetmeni olduğu Bullet Train'in oyuncu kadrosunda Brad Pitt ve Sandra Bullock'un yanı sıra Joey KingAaron Taylor JohnsonBrian Tyree HenryZazie BeetzMasi OkaAndrew Koji, Hiroyuki Sanada ve Bad Bunny bulunuyor. Kitap, Tokyo'dan Morioka'ya giden bir trende yaşananları konu ediniyordu. Trende Japon yeraltı dünyasının mafyaları tek bir trende buluşuyor. Yaklaşık olarak 3 saat süren yolculukta tehlikeli suçlular birbirleriyle sürekli olarak çatışmaya girerler. Tren varması gereken istasyona ulaştığında kimin sağ çıkacağı ise büyük bir merak konusu olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top