Hesabım
    İntikam Filmi 'Wild Indian'dan Fragman!

    Gerilim filminden merak uyandıran fragman yayında!

    Michael GreyeyesFear the Walking Dead ve şu anki Peacock komedisi Rutherford Falls gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan bir karakter oyuncusudur. Bu rollerin yanı sıra, HBO dizileri True Detective ve I Know This Much Is True gibi ödüllü yapımlarda da yer aldı. Şimdi, sinema kariyerinde önemli bir projeye imza atıyor ve Wild Indian adlı Sundance çıkışlı bir filmde başrol oynuyor.

    Yetenekli yazar-yönetmen Lyle Mitchell Corbine Jr.'dan gelen bu bağımsız gerilim filminde, Greyeyes yılın en ürkütücü performanslarından birini sunuyor. Vertical Entertainment, Wild Indian'ı Sundance'ten satın aldı ve filmden ilk fragmanı yayınladı. Greyeyes, on yıllar önce genç bir sınıf arkadaşının cinayetini örtbas eden ve o zamandan beri görevine devam eden Michael'ı canlandırıyor. Şiddetli sırrını paylaşan bir adam (Chaske Spencer) intikam peşindeyken, Michael, karısı (Kate Bosworth) ve çocuğuyla yeni hayatını geçmişin kötülüklerinden korumak için büyük çaba harcıyor.

    Jesse Eisenberg, Michael'ın patronu olarak rol alıyor ve yardımcı oyuncular arasında Lisa Cromarty ve Kirstyn Anderson de yer alıyor. Bir bakıma American Psycho'yu hatırlatan bu filmde Greyeyes kesinlikle tüyler ürpertici ve Christian Bale'ın Patrick Bateman performansının gerilim dolu yanlarını anımsatan bir performanstan izler sunuyor. 

    Wild Indian, 3 Eylül'de belirli sinemalarda ve VOD platformlarında gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top