Hesabım
    Minnie Driver, Biyografi Filmi ‘Chevalier’nin Kadrosunda!

    Oscar adayı oyuncu, yeni projesini buldu..

    Vulture

    Oscar adayı Minnie Driver (Good Will Hunting), Searchlight Pictures'ın biyografik filmi Chevalier'de Kelvin Harrison Jr.Samara Weaving ve Lucy Boynton'a katılıyor. Element Pictures, bir Afrikalı kölenin gayri meşru oğlu ve Fransız bir çiftlik sahibi olan Joseph Bologne/Chevalier de Saint-Georges hakkındaki gerçek hikayeye dayanan dönem filminin arkasındaki şirket.

    St. Georges, 18. yüzyıl Fransız toplumunda dünyaca ünlü bir eskrimci ve ünlü bir kemancı-besteci olarak imkansız bir şekilde zirveye yükseldi, ancak, talihsiz bir aşk ilişkisi ve Marie Antoinette'in sarayıyla arasının açılmasının ardından ani bir düşüş yaşadı ve geçmişin izleri ortaya çıktı. Driver, Chevalier'nin yükselişinde önemli bir yere sahip olan, Kraliçe Marie Antoinette'in favori dansçısı La Guimard rolünü üstlenecek.

    Stephen Williams (Watchmen), filmi, Stefani Robinson'ın (Atlanta) orijinal senaryosundan yönetiyor. Yapımcılar, Element Pictures adına Ed Guiney ve Andrew Lowe, Stefani Robinson ve Dianne McGunigle olurken, Searchlight adına Prodüksiyon Direktörü Zahra Phillips filmi denetleyecek. Yaratıcı Yönetici ise Cornelia Burleigh olacak.

    Driver, daha sonra Amazon'un antoloji dizisi Modern Love'ın ikinci sezonunda görülecek ve Amazon'un Cinderella filminde Camila Cabello, Pierce Brosnan, James Corden ve Billy Porter'la başrolü paylaşacak. En son 20th TV/ABC Studios yapımı komedi Speechless'ta rol aldı ve NBC'nin Will & Grace dizisinde birkaç bölüm konuk oyuncu oldu. Element ve Searchlight ayrıca yakında çıkacak olan Yorgos Lanthimos filmi Poor Things üzerinde de birlikte çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top